Ιωάννινα:Αποκατάσταση πεζοδρομίων σε Δωδώνης και ΝικοπόλεωςΤην σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου βελτίωσης- αναβάθμισης κοινοχρήστων χώρων υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων.

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 350 χιλιάδων ευρώ και αγορά σε αποκαταστάσεις πεζοδρομίων σε τμήματα της Λεωφόρου Δωδώνης και της οδού Νικοπόλεως.

«Μεγάλα τμήματα πεζοδρομίων, κυρίως στις εισόδους της πόλης είναι ενταγμένα σε άλλες εργολαβίες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Με την συγκεκριμένη παρέμβαση ολοκληρώνουμε την διαμόρφωση σε όλες τις εισόδους της πόλης και ξεκινούμε το πρόγραμμα αποκαταστάσεων που θα συνεχιστεί και σε άλλα σημεία. Οι ανάγκες που υπάρχουν είναι καταγεγραμμένες από την Τεχνική Υπηρεσία και το επόμενο διάστημα θα προσπαθήσουμε σταδιακά να τις καλύψουμε» ανέφερε σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος έργων Γιώργος Αρλέτος.

Η συγκεκριμένη εργολαβία που θα ξεκινήσει άμεσα προβλέπει την ανακατασκευή́ πεζοδρομίων εκατέρωθεν της οδού́ Νικοπόλεως από́ την διασταύρωση με τον άξονα Κενάν-Μεσαρέ (κυκλικό́ κόμβο Βογιάνου -Κενάν Μεσαρέ-Νικοπόλεως) μέχρι τη διασταύρωση με την οδό́ Παπαναστασίου. 

Επίσης περιλαμβάνει την ανακατασκευή́ των πεζοδρομίων εκατέρωθεν της οδού́ Δωδώνης από τη διασταύρωση με την Κενάν -Μεσαρέ μέχρι την περιοχή́ Μητροκώστα.


Ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ ζήτησε από τον ανάδοχο να ξεκινήσει άμεσα τις εργασίες ώστε να ολοκληρωθούν μέσα στο προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα.

«Η αποκατάσταση των πεζοδρομίων αφορά τόσο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών όσο και την αναβάθμιση της εικόνας της πόλης. Μέριμνά μας είναι να αποκαταστήσουμε τμήματα, σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα μετά από πολλά χρόνια και να προχωρήσουμε σε παρεμβάσεις που θα βελτιώνουν την κινητικότητα των πολιτών», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]