ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Ιωάννινα-Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.: Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου

 


Η «Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς» που διοργάνωνε κάθε χρόνο πριν τις γιορτές ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ήταν μια μέρα που έδινε νόημα αγάπης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπό μας και προς όλους τους συμπολίτες μας που πλήττονται από την οικονομική και κοινωνική κρίση και στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα.

Φέτος ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» λόγω των συνθηκών της πανδημίας δεν θα μπορέσει να διοργανώσει μια αντίστοιχη εκδήλωση. Καλεί όλους τους συμπολίτες, τους φορείς, την Εκκλησία, και τις επιχειρήσεις του τόπου μας να προσφέρουν ό,τι μπορούν για να στηρίξουμε τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και παράλληλα να ενισχύσουμε και άλλους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης για τις ημέρες των Χριστουγέννων. 

Την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου από τις 10:00 π.μ έως και τις 14:00 μ.μ η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιηθεί στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών. 

Να επισημάνουμε ότι για την προσφορά των συμπολιτών μας προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο ΚΕΠΑΒΙ, μπορούν να απευθύνονται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή και από τις 8:00π.μ έως και 14:00μ.μ κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα 2651030504, 2651361402 και 2651054269.  

«Μαζί γινόμαστε πιο δυνατοί»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]