ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Ο Μορμόλης από τους «Αθεράπευτους» ξαναχτυπά σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο!

 



Ένα πολυεπίπεδο θεατρικό έργο, με εξαιρετικής και διαχρονικής σημασίας νοήματα, που ψυχαγωγεί, διαπαιδαγωγεί και γοητεύει τα παιδιά, αλλά και όσους αισθάνονται παιδιά…

Ο Ράινερ Χάχφελντ (γεν. 1939) δημιούργησε, το 1970, ένα γνήσιο “μπρεχτικό” θεατρικό έργο – σταθμό στην παγκόσμια παιδική δραματουργία!

«Ο Μορμόλης μαθαίνει τα παιδιά μας να γίνουν οι αυριανοί πολίτες με ελεύθερο φρόνημα και υπευθυνότητα. Να αμφισβητούν, να αντιστέκονται, να εξεγείρονται! Με μια χαρούμενη διάθεση και ευγένεια... Με χιούμορ και χαμόγελο... Με την αθώα και γεμάτη απορίες ψυχή τους... Αλλά προβληματίζει και τους μεγάλους για τον ανόητο τρόπο που, μερικές φορές, προσπαθούν να επιβληθούν στα παιδιά τους».

Διασκευή – Σκηνοθεσία – Μουσική, που θα παίζεται ζωντανά επί σκηνής: Δημήτρης Παππάς. 

Ερμηνεύουν: Βαρβάρα Βαράκα (Λίλυ), Λευτέρης Βανούσης (Τοτό) και μαζί τους οι Αγγελική Κουτσοθανάση, Παναγιώτης Μακρής, Κυριάκος Μαντζιάρας, Παναγιώτης Κόλλιας, Γιώργος Μπολονέζος, Μαρία Μπέλλου, Εύη Τσαβουρέλου, Φανή Κοτίνη, Δημήτρης Σμπόνιας, Έφη Μήτου. Επίσης, οι μουσικοί Δημήτρης Παππάς, Κατερίνα Τριανταφυλλίδη, Μενέλαος Μπολονέζος, Μιχαήλ Παππάς & Άρης Σαπρίκης.

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, για 2 παραστάσεις στην Αίθουσα Β. Πυρσινέλλα του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ και υπό την αιγίδα του: μία το μεσημέρι στις 12 & μία το απόγευμα στις 6.

Γενική Είσοδος στο Ταμείο: 9€

Προπώληση (viva.gr, Πολυχώρος Αγορά, Αναγνώστης & Χαρτέξ): 7€

Τηλ. επικοινωνίας: 698-198-1067 & 698-198-1058.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις οδηγίες, η είσοδος επιτρέπεται μετά από επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης για τους ενηλίκους και self-test για τους ανηλίκους._


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]