Γιώργος Παπανδρέου -Ιωάννινα :Θα τη θυμόμαστε τη Μαργαρίτα Ζήκου .....θα σε θυμάμαι με μεγάλη αγάπη


" Σήμερα θα ήταν μαζί μας η Μαργαρίτα Ζήκου. Τιμούμε τη μνήμη της, συνεχίζοντας τον αγώνα των αξιών, όπως έκανε και εκείνη"

Με τα παραπάνω λόγια  στη σελίδα του στο facebook  ο Ανδρέας Παπανδρέου αποχαιρέτησε την Μαργαρίτα Ζήκου   ο ξαφνικός θάνατος της οποίας σκίασε τη χθεσινή ομιλία  στα Ιωάννινα του πρώην πρωθυπουργού και υποψήφιου για την προεδρεία του ΚΙΝΑΛ .

Κατά την ομιλία του ο Γιώργος Παπανδρέου  μιλώντας για την Μαργαρίτα ανέφερε:

"Η Μαργαρίτα ήταν από τα πλέον δραστήρια στελέχη μας της παράταξής μας και υποψήφια  βουλευτής ,επιτυχημένη επαγγελματικά ,φροντιστήρια ξένων γλωσσών ,βοηθούσε τους νέους ανθρώπους ,πάνω από όλα ενεργός πολίτης .

Ενασχόληση με τα κοινά ,ανιδιοτελής βασιζόταν στις αξίες της και ιδιαίτερα στην αξία της αλληλεγγύης ,με δράση πολύ μεγάλη ,με ευαισθησία με τους μετανάστες ,με τις φιλοζωικές οργανώσεις ,με την κοινωνία με σημαντικό κοινωνικό έργο .

Ανθρωπος γεμάτος προσφορά και ζωή .Θα τη θυμόμαστε ....θα σε θυμάμαι με μεγάλη αγάπη .Μόλις μία μέρα πριν ανακοίνωσες Μαργαρίτα στον τοίχο σου στο facebook τη σημερινή μου ομιλία στα Γιάννενα,γράφοντας θα είμαστε όλοι εκεί .Δεν είμαστε όλοι πια εσύ λείπεις και λείπεις σε όλους μας.Εύχομαι κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά σου ,στην κόρη σου την Αλεξάνδρα θα είμαστε και εμείς στήριγμα σε ότι χρειαστεί .

Σήμερα θα ήταν μία μέρα χαράς όλων μας ,μια μέρα που θέλουμε να φωτίσει ο ήλιος ο πράσινος τα Γιάννενα και βέβαια αυτό το γεγονός μας δημιούργησε μία καταχνιά  αλλά θεωρώ ότι και η Μαργαρίτα θα ήθελε ως μεγαλύτερη τιμή να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα ,να παλέψουμε ώστε πραγματικά να σηκωθεί και πάλι ο πράσινος ήλιος πάνω από την Ελλάδα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]