Παράθυρο Μητσοτάκη για τεστ και σε εμβολιασμένους- Θα μας πουν οι ειδικοί

 


-Δεν απέκλεισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το ενδεχόμενο να υποβάλλονται σε τεστ και οι εμβολιασμένοι. Aναμένεται η εισήγηση των ειδικών πριν ληφθεί η απόφαση.


Δεν απέκλεισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το ενδεχόμενο να υποβάλλονται σε τεστ και οι εμβολιασμένοι, σημειώνοντας, πάντως, ότι αναμένεται η εισήγηση των ειδικών πριν ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση.


Σε συνομιλία του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες υπογράμμισε ότι μέχρι να ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση για τους εμβολιασμένους, θα πρέπει να ενταθούν τα τεστ στους ανεμβολίαστους.


Μετά το τέλος ημερίδας με θέμα "Διαχείριση των χρόνιων νοσημάτων και προαγωγή του προσυμπτωματικού ελέγχου μετά την πανδημία covid-19", και σε ερώτηση αν υπάρχει ενδεχόμενο να επεκταθούν τα τεστ και στους εμβολιασμένους, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε:

"Ξέρουμε ότι εμβολιασμένοι μεταδίδουν με δυσκολία. Το πώς θα επεκτείνουμε το τεστ θα μας το υποδείξουν οι ειδικοί".


Αναφερόμενος στην κριτική που ασκείται αναφορικά με την αποστολή sms ανέφερε: "Δεν καταλαβαίνω τη κριτική που ασκείται για τα sms. Γιατί είναι κακό να υπενθυμίσω σε κάποιον ότι έχει ανοίξει η τρίτη δόση για να το κάνει το εμβόλιο;".

 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]