ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Εργ.Κέντρο Άρτας:Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης ενόψει των γιορτών


 ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΡΤΑΣ

«Ναι, από την κόλαση των φτωχών φτιάχνεται ο παράδεισος των πλουσίων...» (Β. Ουγκό)

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

«ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ»

Οι μέρες που διανύουμε τώρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι μέρες χαράς, οικογενειακής συγκέντρωσης, ενώ για χιλιάδες συναδέλφους μας είναι μέρες δύσκολες. Σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες για όλους τους εργαζόμενους, με πολλούς συναδέλφους μας να παραμένουν χωρίς καμία οικονομική στήριξη, με τους πλούσιους να γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι, εκφράζουμε έμπρακτα την ταξική μας αλληλεγγύη σε όλους τους συναδέλφους που δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα και να ανταποκριθούν ακόμη και στα βασικά για την επιβίωσή τους. Μπροστά στις γιορτές συγκεντρώνουμε είδη τροφίμων και παιχνίδια για τα παιδιά, που θα διανεμηθούν σε οικογένειες εργαζομένων και ανέργων που τα έχουν ανάγκη.

Καλούμε τους συναδέλφους να απευθύνονται στο Εργατικό Κέντρο για προβλήματα που αφορούν όλες τις πτυχές της ζωής τους: τη δουλειά, την υγεία, την απειλή για πλειστηριασμό του σπιτιού τους, για διακοπή ρεύματος, κ.τ.λ.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, όλους τους εργαζόμενους να συμβάλλουν από το υστέρημά τους, για να μη μείνει κανένας μόνος του απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε. Για να δυναμώσει ο αγώνας για την υπεράσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων μας.

Για αυτούς τους λόγους, συγκεντρώνουμε τα εξής είδη: Τρόφιμα μακράς διαρκείας, παιδικές τροφές, είδη καθαριότητας, είδη ατομικής υγιεινής. Το Εργατικό Κέντρο θα είναι ανοιχτό για συγκέντρωση τροφίμων καθημερινά από την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου και ώρες 9.οο π.μ. έως 1.οο μ.μ. 

Με όπλο τον αγώνα μας, τη συλλογική δράση και διεκδίκηση και με ασπίδα την ενότητα των εργαζομένων και την ταξική αλληλεγγύη κάνουμε πράξη το «Ένας για όλους και όλοι για έναν».

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως δεν λύνονται τα προβλήματα μόνο με την αλληλεγγύη. Θέλουμε να μείνουμε γεροί και δυνατοί για να μπορούμε να οργανώνουμε την πάλη μας. Γι’ αυτό δίνουμε το χέρι σε όποιον σηκώνεται και αντιστέκεται απέναντι σε αυτή την πολιτική που μας θέλει ανοργάνωτους, υποταγμένους, για να κονομάνε οι μεγαλοκαρχαρίες. 

Έτσι θα συνεχίσουμε, περνώντας στην αντεπίθεση για όλα όσα μας ανήκουν, για να επιβάλλουμε το δίκιο μας.

(Λόγω έλλειψης δικού μας μηχανισμού διανομής, όλα τα είδη πρώτης ανάγκης θα παραδίδονται στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου και η διανομή θα γίνεται μέσω αυτού.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]