ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Απόδραση με Σάκχοφ στο 90′ για την ΑΕΚ του Γιαννίκη, 2-1 τον ΠΑΣ στα Γιάννινα


 Ο Γεβγέν Σάκχοφ με γκολ στο 90′ έδωσε τη νίκη, με 1-2, στην ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννινα σε ματς για την 11η αγωνιστική της Super League.

Ο Αργύρης Γιαννίκης επέστρεψε στα Γιάννινα σε ένα ματς στο οποίο η ΑΕΚ ήθελε τους τρεις βαθμούς για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Απέναντι του βρήκε τον ΠΑΣ, ο οποίος μετά την ιστορική νίκη που πέτυχε στο «Κλ.Βικελίδης» κόντρα στον Αρη ήθελε να πάρει βαθμούς από μια ακόμη ομάδα του «Big-5».

Και τελικά αυτός που το έδωσε τη λύση… ήταν ένας «ξεχασμένος».

Ο λόγος για τον Γεβγέν Σάκχοφ, ο οποίος μπήκε στο 79ο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή του Σάκχοφ με την ΑΕΚ από τη στιγμή που ανέλαβε ο Αργύρης Γιαννίκης!

Τα υπόλοιπα γκολ τα πέτυχαν ο Εραμούσπε στο 5′ και ο Αμραμπάτ στο 9′. Με αυτή τη νίκη η ΑΕΚ έφτασε στους 23 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ παρέμεινε στην 4η θέση, έχοντας 16 βαθμούς.

«Τρελός» ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο
Ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ στην πρώτη φάση του αγώνα.

Στο 15ο δευτερόλεπτο ο Μπρένερ βρήκε εξαιρετικά τον Περέα με τον Κολομβιανό να μπαίνει στην περιοχή και να ανατρέπεται από τον Μήτογλου με τον Καραντώνη να δίνει πέναλτι.

Την εκτέλεση την ανέλαβε ο Εραμούσπε, ο οποίος ήταν εύστοχος και έκανε το 1-0.

Αμεση ήταν η απάντηση της ΑΕΚ, καθώς στο 9′ ο Αμραμπατ με «κεραυνό» έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από λάθος διώξιμο του Κάργα και έκανε το 1-1.

Ο εξαιρετικός ρυθμός συνεχίστηκε και η Ενωση έφτασε κοντά στην ανατροπή του σκορ στο 18′, όμως ο Λοντίγκιν με διπλή απόκρουση είπε «όχι» σε Αραούχο και Τσούμπερ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Μιλιντσεάνου έκανε την προβολή από πλεονεκτική θέση, όμως η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από τα δοκάρια του Σάνκοβιτς.

Η ΑΕΚ συνέχισε να ανεβάζει ψηλά τις γραμμές της και να προσπαθεί με ωραία κυκλοφορία της μπάλας να απειλήσει, ο ΠΑΣ από την πλευρά του προκαλούσε «πονοκέφαλο» στους αμυντικούς του «Δικεφάλου» με αντεπιθέσεις.

Τελευταία μεγάλη φάση του ημιχρόνου ήρθε για την ΑΕΚ, στο 37′, όταν μετά από ωραία κυκλοφορία της μπάλας ο Αραούχο σούταρε, με τον Λοντίγκιν να έχει ξανά απάντηση.

Απείλησε με κόντρες ο ΠΑΣ, «χρυσή αλλαγή» ο Σάκχοφ
Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε αρκετά, με την ΑΕΚ να μπαίνει πιο δυνατά και τον ΠΑΣ Γιάννινα να περιμένει πίσω και να προσπαθεί να απειλήσει με κόντρες.

Η κατάσταση άλλαξε στο 60′, όταν ο Γιαννίκης πέρασε στη θέση του Σιμάνσκι τον Ανσαριφάρντ, αφήνοντας την ομάδα του με ένα αμυντικό χαφ.

Οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν και δημιούργησαν προβλήματα στην ΑΕΚ.

Στο 66′ ο ΠΑΣ έχασε διπλή ευκαιρία με τον Μπρένερ, το πρώτο σουτ του σταμάτησε σε παίκτες της ΑΕΚ, ενώ το δεύτερο του το μπλόκαρε ο Στάνκοβιτς. Στο 67′ ο Περέα βγήκε τετ α τετ με τον Στάνκοβιτς, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, αλλά η φάση ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 79′ ήρθε η πρώτη ευκαιρία της Ενωσης στο δεύτερο ημίχρονο, με την άμυνα του ΠΑΣ να ξεχνά τον Σιμόες στο δεύτερο δοκάρι, με τον Πορτογάλο όμως να μην πιάνει γεμάτα την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Η ΑΕΚ έφτασε πολύ κοντά στο να κάνει το 1-2, αρχικά στο 84′ ο Εραμούσπε με προβολή να στέλνει την μπάλα άουτ μετά από γύρισμα του Ανσαριφάρντ, ενώ στην επόμενη φάση η Ενωση έχασε διπλή ευκαιρία με τον Κάργα να διώχνει τη μπάλα πάνω στην γραμμή και στην συνέχεια ο Σάκχοφ από κοντά να σουτάρει, αλλά την μπάλα να καταλήγει άουτ.

ertnews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]