ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

Zητούνται εναερίτες -Τεχνικοί τηλεπικοινωνιών

  Η εταιρεία Epirus Elettronica με έδρα τα Ιωάννινα ζητά εναερίτες κινητής τηλεφωνίας -τεχνικούς τηλεπικοινωνιών για έργα στην Ήπειρο και...

Σπουδαία εμφάνιση με 6 μετάλλια για τους αθλητές του Α. Σ Άτρωτος Ιωαννίνων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Sanda!

 


Μία σπουδαία εμφάνιση που επέφερε έξι συνολικά μετάλλια έκαναν οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Άτρωτος Ιωαννίνων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Sanda.

Σε μία αγωνιστικά δύσκολη διήμερη διοργάνωση, με τρεις αγώνες για τον κάθε αθλητή, η ομάδα του Άτρωτου, υπό την καθοδήγηση του προπονητή κ. Στέφανου Αποστολάκη  έδωσε τον καλύτερό της εαυτό κι επέστρεψε στα Ιωάννινα με έξι μετάλλια.

Οι Αναστάσης Μπαρτζώκας,  Κωνσταντίνος Καλοΐδης και Μπάτζιου Αικατερίνη κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο και οι Νίκος Μπαρτζώκας, Στραπέλης Μπάλας Στέργιος και Παπάς Ματθαίος ασημένιο μετάλλιο. Ο ομάδα αποτελούνταν από τέσσερις ακόμη αθλητές που λόγω covid δεν κατάφεραν να βρουν κατηγορία.


Αξίζει να σημειωθεί ότι επρόκειτο για την πρώτη παρουσία του Αθλητικού Συλλόγου Άτρωτος Ιωαννίνων στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Το Sanda είναι άθλημα παρεμφερές με το παγκράτιο, αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και μοριοδοτείται για τους μαθητές και τους αθλητές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]