ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Τηλεοπτικό μήνυμα Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα το απόγευμα για την πανδημία και τους εμβολιασμούς

 


Νέο τηλεοπτικό μήνυμα προς τους πολίτες αναμένεται να απευθύνει αύριο ο πρωθυπουργός. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναφερθεί στην πορεία της πανδημίας, αλλά και στις επιδημιολογικές εξελίξεις, ενόψει των Χριστουγέννων, αναδεικνύοντας την ανάγκη να ανεβάσει περαιτέρω ρυθμούς το εμβολιαστικό πρόγραμμα στη χώρα, είτε αυτό σχετίζεται με τις πρώτες δόσεις, είτε με τις αναμνηστικές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, θα επαναλάβει ότι δεν πρόκειται να επιβληθεί lockdown για ανεμβολίαστους, ενώ θα αναφερθεί στην ανάγκη αύξησης των εμβολιασμών, για να περιοριστεί η διασπορά.


Στη στρατηγική που εφαρμόζει για την αντιμετώπιση του νέου κύματος της πανδημίας επιμένει η κυβέρνηση, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρόκειται να λάβει νέα μέτρα, παραμένοντας προσηλωμένη στο κράμα των παρεμβάσεων που έχει, όπως αναφέρουν στελέχη, αποτελέσματα.


Με βάση τα τελευταία στοιχεία, έχουν αυξηθεί τα ραντεβού πρώτης δόσης, ανάλογη αύξηση παρατηρείται και στα ραντεβού της αναμνηστικής δόσης. Παράλληλα, τα μέτρα εφαρμόζονται από τους πολίτες, ενώ υπάρχει η εκτίμηση ότι μπορεί να έχουμε φτάσει και στο μέγιστο του κύματος.


Το μοντέλο για τους ανεμβολίαστους θα παραμένει ως έχει και τα Χριστούγεννα. Αυτό, ουσιαστικά, σημαίνει ότι οι ανεμβολίαστοι, όπως γίνεται μέχρι σήμερα, δε θα έχουν πρόσβαση στους κλειστούς χώρους.

ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]