Ιωάννινα:Κάλεσμα του ΚΚΕ(μ-λ) σε διαδήλωση ενάντια στις πολιτικές δίκες, Σήμερα στις 18:00 στην Περιφέρεια

 


Στις 29 Νοέμβρη έχει οριστεί η δίκη των 62 αγωνιστών που συνελήφθησαν στις 6 Δεκέμβρη στην Αθήνα πέρυσι. Ο λόγος της σύλληψης τους είναι ότι κόντρα στην κυβερνητική απόφαση αποφάσισαν να διαδηλώσουν στην επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Αντίστοιχες δίκες εκκρεμούν και στα Χανιά, που την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκαν 8 συλλήψεις καθώς και στη Θεσσαλονίκη που κατέβηκαν στο δρόμο στις 17 Νοέμβρη.


 Η δίκη των 62 αγωνιστών στην Αθήνα αφορά όλο το λαό. Αφορά το δικαίωμα μας να παλεύουμε για σπουδές, δουλειά, περίθαλψη, ελευθερίες. Είναι σημαντικό να υπάρξει όσο πιο πλατύ κίνημα στήριξης και αλληλεγγύης στους διωκόμενους, ώστε να απαλλαχθούν από τις κατηγορίες και να είναι παρακαταθήκη και για τις υπόλοιπες δίκες. Κάθε δημοκρατικός άνθρωπος πρέπει να σταθεί απέναντι σε αυτή την πολιτική που μας θέλει υποταγμένους να δεχόμαστε την επίθεση στα δικαιώματα μας. 


 Να απαιτήσουμε την αθώωση όσων διώκονται για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις. Να διαγραφούν όλα τα πρόστιμα. Να υπερασπίσουμε το δικαίωμά μας να διαδηλώνουμε, να απεργούμε, να αγωνιζόμαστε για τη ζωή και το δίκιο μας! 


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ 62 ΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ 


 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/11, 18:00, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]