Εξαιρετικές εμφανίσεις στο Μόναχο για τα νεαρά «κουπιά» του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων


Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν στο Μόναχο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων οι τρεις νεαροί πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων οι οποίοι έλαβαν μέρος στη διοργάνωση. Και μπορεί να μην έφτασαν στο βάθρο, όμως αποκόμισαν πλούσια αγωνιστική εμπειρία και έθεσαν γερές βάσεις για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

Πιο αναλυτικά, ο Ιάσωνας Εξάρχου κατέκτησε την πέμπτη θέση στον μεγάλο τελικό του Σκιφ Εφήβων τερματίζοντας σε χρόνο 7.37.90. Ο Ιάσωνας προκρίθηκε στον τελικό έπειτα από μία εντυπωσιακή κούρσα που έκανε στον ημιτελικό του αγωνίσματος, στον οποίο κατέλαβε τη δεύτερη θέση και είναι πλέον στην κορυφαία εξάδα της Ευρώπης για την κατηγορία του. 

Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν επίσης οι Ανδρέας Καρέτσος και Σπύρος Γεωργίου με την Τετράκωπο των Εφήβων. Η ελληνική βάρκα έφτασε στον ημιτελικό, πήρε την τέταρτη θέση και αγωνίστηκε στον μικρό τελικό, όπου κατέλαβε επίσης την τέταρτη θέση τερματίζοντας σε χρόνο 6.49.20. Έτσι, βρέθηκε στη δέκατη θέση της γενικής κατάταξης. 

Η ελληνική αποστολή επιστρέφει από το Μόναχο συνολικά με ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές της. Η Διοίκηση του Ν.Ο.Ι. συγχαίρει τους τρεις αθλητές του Ομίλου για τη σπουδαία προσπάθεια και εύχεται τόσο στους ίδιους όσο και στους υπόλοιπους κωπηλάτες που αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο στο Πανευρωπαϊκό ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]