ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Τραγωδία στα γυρίσματα ταινίας...Ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος μια γυναίκα

 


Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας του Άλεκ Μπάλντουιν, όταν ο γνωστός ηθοποιός πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος μια 42χρονη γυναίκα, ενώ τραυμάτισε σοβαρά και τον σκηνοθέτη της ταινίας. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δυστύχημα έγινε στο σετ, όπου πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα για το γουέστερν «Rust» στο Νέο Μεξικό. Ο Άλεκ Μπάλντουιν, σύμφωνα με το σενάριο, πυροβόλησε με ένα όπλο ρέπλικα, που υποτίθεται ότι είχε άσφαιρα. 

Δυστυχώς, όμως, έπεσε νεκρή η 42χρονη διεύθυντρια φωτογραφίας της ταινίας, Halyna Hutchins, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο σκηνοθέτης της ταινίας, Joel Souza. 


Η γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ ο σκηνοθέτης δίνει μάχη για τη ζωή του. Προς το παρόν δεν έχουν αποσαφανιστεί οι συνθήκες υπό τις οποίες ο γνωστός ηθοποιός πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τη διευθύντρια φωτογραφίας. 

Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει έρευνα, αλλά δεν έχει ασκηθεί ακόμα δίωξη σε βάρος του Άλεκ Μπάλντουιν. 

Στην ταινία, ο ηθοποιός υποδύεται έναν παράνομο άνδρα, του οποίου ο 13χρονος εγγονός έχει καταδικαστεί για μία δολοφονία που έκανε κατά λάθος! 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Santa Fe new Mexican, ο Μπάλντουιν εθεάθη έξω από το γραφείο του σερίφη στο Νέο Μεξικό, σε άθλια κατάσταση, να κλαίει για όσα συνέβησαν.


Το θύμα, η Halyna Hutchins, είχε ουκρανικές ρίζες και είχε μεγαλώσει σε σοβιετική στρατιωτική βάση στον Αρκτικό Κύκλο. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Κίεβο και κινηματογράφο στο Λος Άντζελες.

πηγή star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]