ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

Zητούνται εναερίτες -Τεχνικοί τηλεπικοινωνιών

  Η εταιρεία Epirus Elettronica με έδρα τα Ιωάννινα ζητά εναερίτες κινητής τηλεφωνίας -τεχνικούς τηλεπικοινωνιών για έργα στην Ήπειρο και...

Δήμος Ζίτσας:Έστω και την ύστατη ώρα αποφεύχθηκε μία λάθος συνεδρίαση

 


Η επιστολή του Δημάρχου Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκου που εστάλη νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (25/10/2021) προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων  (Α.Σ.Δ.Σ.Α.) Περιφέρειας Ηπείρου, με την οποία ζητούσε την αναβολή της συνεδρίασης που είχε προγραμματιστεί για σήμερα (Τρίτη) το μεσημέρι, εκτιμούμε πως διαφύλαξε τα μέλη και το προεδρείο του Δ.Σ. του Συνδέσμου από τη συμμετοχή τους σε μία συνεδρίαση με αμφίβολη τη νομιμότητα των ενεργειών τους.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Ζίτσας στην με αριθμ. πρωτ. 16021/25-10-2021 επιστολή του ζήτησε την αναβολή της συνεδρίασης γιατί όπως εξηγούσε μεταξύ άλλων «θα πρέπει να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στις Οικονομικές Υπηρεσίες του Συνδέσμου  αλλά και των Δήμων ώστε να προβούν σε ενδελεχή έλεγχο, προκειμένου οι ενέργειες που θα ακολουθήσουν να βασίζονται στην νομιμότητα διασφαλίζοντας ταυτόχρονα έτσι και τα  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου».

 Ακολουθεί συνημμένη ολόκληρη η επιστολή καθώς και το αποδεικτικό αποστολής του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

δείτε την επιστολή εδώ και το αποδεικτικό αποστολής εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]