ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Κινητοποίηση αύριο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ


«Τρίτη  19 Οκτωβρίου : Παρέμβαση-Κινητοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ»



Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ιωαννίνων στηρίζει τις κινητοποιήσεις ενάντια στην πώληση της ΔΕΗ.

Στο πλαίσιο αυτό καλούμε   σε παρέμβαση-κινητοποίηση την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 10 το πρωί, έξω από το κεντρικό κτήριο της ΔΕΗ στη ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΤΣΑΡΗ στα Ιωάννινα για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μετά την ιδιωτικοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ και της ΔΕΠΑ Υποδομών προχωρά στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ με διαδικασίες εξπρές προκειμένου να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα  ιδιωτικά συμφέροντα.

Η νεοφιλελεύθερη πολιτική της αφήνει απροστάτευτους τους καταναλωτές οδηγώντας σε ρεκόρ αύξησης των τιμολογίων της ηλεκτρικής ενέργειας, την ώρα που οι αυξήσεις και στο πετρέλαιο και στο φυσικό αέριο και σε βασικά προϊόντα πλήττουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Η απώλεια της πλειοψηφίας της μετοχικής σύνθεσης της ΔΕΗ είναι έγκλημα, γιατί η ελληνική πολιτεία θα χάσει την πλειοψηφία στον πυλώνα του ενεργειακού μας συστήματος, που είναι απαραίτητος για τη μετάβαση στην κλιματική ουδετερότητα και σε καθαρές μορφές ενέργειας, όπως είναι επίσης απαραίτητος για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας, και για τη στήριξη της κοινωνίας και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Η βιωσιμότητα της ελληνικής οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας εξαρτάται από τη ΔΕΗ και τα ενεργειακά δίκτυα.

Είναι ένα προσχεδιασμένο έγκλημα με καταστροφικές επιπτώσεις για όλους μας.

Θα είμαστε ΕΚΕΙ !Παλεύουμε για να μη χαθεί το «Δ» της ΔΕΗ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]