Ήπειρος:Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

 

Ο επιχειρηματικός κόσμος αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά. Ένας σπάνιος άνθρωπος, με σπουδαία ψυχικά αποθέματα και μοναδικό ήθος δυστυχώς έφυγε από κοντά μας.
Ήταν ένα  φωτεινό παράδειγμα γενναιότητας μιας γυναίκας μαχήτριας σε κάθε πεδίο της ζωής που έσβησε πρόωρα αλλά αφήνει ανοιχτή την πόρτα  για όλους να ακολουθήσουν τα βήματα ζωής, αγώνων  και δημοκρατικότητας που εξέφραζε η ίδια.
Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Φώφη Γεννηματά υποστήριξε με ρεαλιστές προτάσεις και με σθένος τα αιτήματα όλων των επιχειρήσεων και κυρίως αυτά των μικρομεσαίων.
Το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια σε όλους όσους ήταν κοντά της και κυρίως στην αγαπημένη οικογένεια της.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων
Δρ. Δημήτριος Δημητρίου





ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

“ Όταν οι άνθρωποι πεθαίνουν δεν αντικαθίστανται, αφήνουν κενά που δεν γεμίζουν…” 
Με βαθιά συγκίνηση και απέραντη θλίψη αποχαιρετάμε την ΠΡΟΕΔΡΟ Φώφη Γεννηματά.
Με ήθος και αξιοπρέπεια με συνέπεια και ευγένεια ψυχής, πάντα με το πιο φωτεινό χαμόγελο έδωσε τις μικρές και τις μεγάλες μάχες της ζωής. Με γενναιότητα και αφοσίωση στις αρχές και τις αξίες μέχρι την τελευταία ώρα. Η δημόσια ζωή της χώρας δεν γίνεται φτωχότερη γίνεται φτωχή χωρίς την Φώφη. 
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της.
Θερμά συλλυπητήρια σ’ όλους τους συντρόφους.
    Καλό ταξίδι Πρόεδρε….

Ο επικεφαλής της παράταξης 
            Βασίλης Γαρδίκος

ΔΗΛΩΣΗ Κ.ΓΑΤΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ


                                                                                                       Ιωάννινα, 25 Οκτωβρίου 2021


Η Φώφη Γεννηματά έζησε γενναία και τίμια, αγωνιζόμενη πάντα για ό,τι χρήσιμο και σωστό για την εθνική πρόοδο και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Το ήθος και η αξιοπρέπεια με την οποία πορεύτηκε μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της θα αφήσουν ανεξίτηλη στη μνήμη μας την εικόνα μιας σημαντικής γυναίκας, μαχήτριας για έναν καλύτερο κόσμο.

Η απώλειά της θα αφήσει ένα μεγάλο κενό, όχι μόνο στον χώρο της πολιτικής αλλά και σε όλη την ελληνική κοινωνία.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Καλό ταξίδι Φώφη.





ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΡΟΠΗ ΤΖΟΥΦΗ 


Ο πρόωρος χαμός της Φώφης Γεννηματά συγκλονίζει και προκαλεί βαθιά θλίψη. Η Φώφη έδωσε μια άνιση μάχη με γενναιότητα και αξιοπρέπεια. Όπως και κάθε μάχη στη ζωή της και την πολιτική της διαδρομή.


Αποχαιρετούμε μια δυναμική γυναίκα που άφησε το αποτύπωμά της, παλεύοντας για τις ιδέες της με ευγένεια, ευαισθησία και αισιοδοξία. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της, τους συντρόφους και τις συντρόφισσες της.


ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 

Συλλυπητήρια για τον θάνατο της Φ. Γεννηματά

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», Θωμάς Μπέγκας, καθώς και όλα τα μέλη της, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια της πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά.

Η είδηση της απώλειάς της μας συγκλονίζει όλους. Η χώρα έχασε μια πολιτικό βαθιά δημοκρατική, με συνέπεια στους αγώνες που έδωσε για την πρόοδο του τόπου.

Ο τρόπος με τον οποίο πορεύτηκε τόσο στον πολιτικό της βίο όσο και στην αντιμετώπιση της ασθένειάς της αποτελούν παράδειγμα αξιοπρέπειας.

Υποκλινόμαστε μπροστά στη σωρό της.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της.


Δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Σοκ και θλίψη στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της Φώφης Γεννηματά. 

Η Φώφη έχασε πρόωρα την μάχη για τη ζωή αφού πρώτα πολέμησε γι’αυτή σκληρά με όλη της τη δύναμη. Δεν λιποψύχησε στιγμή. Αφήνει πίσω της την εικόνα της μαχήτριας, της γυναίκας που έως την τελευταία στιγμή δεν έπαψε να αγωνίζεται για τις αξίες και τα πιστεύω της μέσα και έξω από τη Βουλή για το παρόν και το μέλλον της χώρας. 

Η απώλειά της είναι μεγάλη τόσο για τους δικούς της ανθρώπους, όσο και για εμάς, το Κοινοβούλιο και τη χώρα που υπηρέτησε με αξιοπρέπεια, γενναιότητα και συνέπεια. Δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά της, τους φίλους και συνοδοιπόρους της. 

Καλό ταξίδι Φώφη.


Όλγα Γεροβασίλη

Γραμματέας Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

Η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.
Η Φώφη Γεννηματά άφησε το στίγμα της στην πολιτική σκηνή της χώρας. Άφησε το στίγμα της στην κοινωνία με την δύναμη και την γενναιότητα που επέδειξε μέχρι το τέλος.
Θα λείψει από την Βουλή και από την χώρα.



Η Φώφη Γεννηματά  αγωνίστηκε με τιμιότητα για ό,τι χρήσιμο και σωστό για την εθνική πρόοδο και την κοινωνική δικαιοσύνη.
Το ήθος και η αξιοπρέπεια με την οποία πορεύτηκε μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της θα αφήσουν ανεξίτηλη στη μνήμη μας την εικόνα μιας Σημαντικής Γυναίκας, μαχήτριας για έναν καλύτερο κόσμο.
Η απώλειά της θα αφήσει ένα μεγάλο κενό, όχι μόνο στον χώρο της πολιτικής αλλά και σε όλη την ελληνική κοινωνία.
Η Παράταξή μας από σήμερα είναι φτωχότερη. 
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της.
Καλό Ταξίδι και Καλό Παράδεισο ΠΡΟΕΔΡΕ ΦΩΦΗ.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Ιωαννίνων

Νικόλαος Χ. Καλτσούνης

Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός Δ.Π.Θ.

Μέλος Ν.Ε. Ιωαννίνων
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ



Η συντονίστρια ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Άρτας για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Η Φώφη Γεννηματά υπήρξε μια γενναία γυναίκα. Ήταν μόλις 43 χρονών όταν διαγνώστηκε με καρκίνο, και έκτοτε πάλευε καθημερινά.

Όχι μόνο για τη δική της ζωή, αλλά και για να σπάσει, επιτέλους, το στίγμα του καρκίνου, που, και μόνο ως σκέψη, μας παγώνει.

Αγωνίστηκε για την πρόληψη, η οποία σώζει ζωές.  Ποτέ δεν το έβαλε κάτω, ποτέ δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια.

Συνέχισε όλες τις μάχες που έδινε, στη ζωή και στην πολιτική, με δύναμη, με αξιοπρέπεια και χαμόγελο μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η απώλειά της συγκλονίζει, και μας υπενθυμίζει ότι, πέρα από πολιτικές και ιδεολογικές αντιθέσεις, πάνω απ’ όλα είναι η ανθρώπινη ζωή και η υγεία.

Συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στους δικούς της ανθρώπους, καθώς ακόμη και στην πολιτική της οικογένεια, το Κίνημα Αλλαγής

 

 

Νάτσικα Αγλαΐα

Συντονίστρια Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Ν. Άρτας


Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ηγουμενίτσας για την απώλεια της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά 

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ηγουμενίτσας για την απώλεια της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά 
Με εκτίμηση και σεβασμό στη δυναμική και έντιμη προσωπικότητα της Φώφης Γεννηματά, σήμερα όχι μόνο ως πολιτικοί αλλά κυρίως ως άνθρωποι, εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την πρόωρη απώλεια μιας ξεχωριστής γυναίκας, που έχασε τη μάχη για τη ζωή με το κεφάλι ψηλά. 
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στους δικούς της ανθρώπους και τα μέλη του ΚΙΝΑΛ.





 


Πρέβεζα 25/10/2021

Κώστας Μπάρκας: Συλλυπητήριο Μήνυμα για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά
Αποχαιρετούμε με ειλικρινή οδύνη τη Φώφη Γεννηματά, μια αγωνίστρια που κοίταξε κατάματα τον καρκίνο και έδωσε με αξιοπρέπεια τη μάχη για τη ζωή μέχρι το τέλος. Υπερασπίστηκε τις ιδέες και τις αξίες της στη Βουλή και στα κοινά με συνέπεια σε κρίσιμες για την πορεία της χώρας στιγμές. Δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά της, στους φίλους και στους συνοδοιπόρους της.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]