ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Εκδηλώσεις μνήμης Αγίου Αρτεμίου στα Ιωάννινα


 «Εκδηλώσεις μνήμης Άγιου Αρτέμιου στα Ιωάννινα».

      Σήμερα 20 Οκτωβρίου 2021 στα Ιωάννινα,  γιορτάστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα η μνήμη του Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, καθώς και η «Ημέρα της Αστυνομίας», η οποία, καθιερώθηκε με πρωτοβουλία   του συνδικαλιστικού μας κινήματος.       

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

   Στα πλαίσια του εορτασμού, τηρώντας τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον covid-19, ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος τέλεσε Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου, παρουσία αντιπροσωπείας μελών του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, του Δημάρχου Ιωαννιτών, του Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου, της τοπικής φυσικής ηγεσίας, των επικεφαλής της VIII Μεραρχίας Πεζικού & του Πυροσβεστικού Σώματος, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, συνδικαλιστικών φορέων, καθώς και μεγάλου αριθμού εν ενεργεία & αποστράτων αστυνομικών. Μετά το πέρας της δοξολογίας και την ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής του Αρχηγού ακολούθησε δεξίωση στον 5ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου. 

     Παράλληλα, οι συνάδελφοί μας συμμετείχαν στο 3ήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα, πως την σημερινή εποχή όπου αρχές και αξίες δοκιμάζονται, ο Έλληνας Αστυνομικός, πιστός στο υπηρεσιακό του καθήκον, αποτελεί με το βίο και τις πράξεις του, παράδειγμα προς μίμηση. Αναμένει όμως και από την επίσημη πολιτεία να τηρήσει τις δικές της δεσμεύσεις, αναγνωρίζοντας επιτέλους την επικινδυνότητα του επαγγέλματός του.

      ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ


                                     ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


     ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ανέστης        ΚΙΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]