Συνάντηση ΔΣ Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου με τον Βουλευτή Άρτας Χρήστο Γκόκα

   


Γνωρίζεται ότι αντιπροσωπεία του ΔΣ της  Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου συναντήθηκε την 15 Οκτωβρίου με τον Βουλευτή Άρτας κ Γκόκα Χρήστο . Συζητήθηκαν όλα τα θέματα των Στρατιωτικών της Ηπείρου άλλα και γενικότερα θέματα που αφορούν το σύνολο των Στρατιωτικών όπως η μοριοδότηση ,  το αμετάθετο με την συμπλήρωση 30 ετών ,η νυχτερινή αποζημίωση,η υηειονομική περίθαλψη ,  όπως και η κατάσταση στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού .


       Στον κ Βουλευτή δόθηκε μετά από παμψηφεί απόφαση του ΔΣ  αναμνηστική πλακέτα της Ένωσης για την διαρκή  στήριξή του στα προβλήματα των Στρατιωτικών και των οικογενειών τους γεγονός που έχει αποδείξει ο Βουλευτής  με τις συνεχείς ερωτήσεις-αναφορές στην Βουλή  μετά από επιστολές- ανακοινώσεις της ΕΣΠΕΗΠ τα τελευταία χρόνια    με αποτέλεσμα να έχουν αναδειχτεί αλλά και επιλυθεί σοβαρά προβλήματα των Στρατιωτικών της περιοχής .


 


              Τέλος η  Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ζήτησε από τον κ Βουλευτή να μεταφέρει τις ευχές της Ένωσης για γρήγορη ανάρρωση   στην Πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛΛ.  κ Γεννηματά  Φώφη στην δύσκολή μάχη που δίνει για την υγεία της .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]