ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Με τον κορωνοϊό σε έξαρση οι Ηπειρώτες αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο ....

 


Απέτυχε παταγωδώς η εκστρατεία του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού των Ηπειρωτών ενώ τα κρούσματα από την πανδημία στην περιοχή αυξάνονται αντί να μειώνονται.

΄Όπως διαβάζουμε στο  σημερινό φύλλο του Τύπου της  Ηπείρου η κατάσταση τείνει να καταστεί ανεξέλεγκτη ,δεδομένης και της ανοχής διοργάνωσης πανηγυριών ή διαφόρων άλλων εκδηλώσεων όπως π.χ στην περιοχή του Μετσόβου όπου εντοπίστηκαν πολλά περιστατικά ασθενών .

Αξίζει να σημειωθεί ,ότι το ποσοστό των εμβολιασθέντων δεν ξεπερνά το 50% κατά μέσο όρο ,με τα ψηλότερα να παρατηρούνται στη Θεσπρωτία και στην Πρέβεζα ,με ουραγό την περιοχή των Ιωαννίνων ,όπου άλλωστε και ο κορωνοϊός σαρώνει .

Εν τω μεταξύ σε αχρηστία σχεδόν παραμένει το mega εμβολιαστικό κέντρο στους Αμπελόκηπους Ιωαννίνων ,του οποίου εσπευσμένως ανακαινίστηκε προ καιρού ένας όροφος και μάλιστα έβαλαν και τον πρωθυπουργό κ.Μητσοτάκη να τον εγκαινιάσει!

Λειτουργούσαν ήδη δύο εμβολιαστικά κέντρα ,αλλά οι τοπικοί ηγετίσκοι έκριναν ,για λόγους προσωπικής προβολής,ότι χρειαζόταν και τρίτο !

Φυσικά ,όπως ήταν αναμενόμενο ,ελάχιστοι ήταν εκείνοι που έκαναν χρήση των υπηρεσιών του και πλέον μένει εκεί ως μνημείο μικροπολιτικής της κυβέρνησης ...\

ΠΕ ΑΡΤΑΣ 

εμβολιαστική κάλυψη (τουλαχ.1η δόση ) 59,32%

Ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί 57,91%


ΠΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

εμβολιαστική κάλυψη (τουλαχ.1η δόση ) 61,70%

Ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί (60,11%)

ΠΕ ΙΩΑΝΝΙΝΝΩΝ 

εμβολιαστική κάλυψη (τουλαχ.1η δόση )53,71%

Ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί 52,29%


ΠΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

εμβολιαστική κάλυψη  66,67%

Ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί  65,10%

[Τύπος Ηπείρου 29/10/2021]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]