Επίθεση με βιτριόλι:Ένοχη χωρίς ελαφρυντικά η κατηγορούμενη

 


Ένοχη χωρίς ελαφρυντικά, έκρινε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, την 36χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, πέρσι τον Μάη, στην Καλλιθέα. Μάλιστα, της επιβλήθηκε κάθειρξη 15 ετών, που είναι και η ανώτατη προβλεπόμενη ποινή.

Η κατηγορούμενη κρίθηκε ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς του δικηγόρου της 36χρονης πως δεν επρόκειτο για απόπειρα ανθρωποκτονίας αλλά για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

«Ήταν σφάλμα της Εισαγγελίας η δίωξη που ασκήθηκε στην εντολέα μου. Η κατηγορούμενη ήθελε να τη σκοτώσει ή να την τραυματίσει την Ιωάννα; Αυτό πρέπει να κρίνετε. Κατά τη γνώμη μου ήθελε να τραυματίσει, δεν την ήθελε νεκρή. Είχε 100 τρόπους αν ήθελε να τη σκοτώσει» είπε ο δικηγόρος της, με τον εισαγγελέα της έδρας Χαράλαμπο Μαστραντωνάκη να αναφέρει ότι «η κατηγορούμενη δεν ήθελε να καταστρέψει το πρόσωπο της Ιωάννας, τη ζωή της κατέστρεψε. Ρίχνοντας στο πρόσωπο το καυστικό υγρό, αποδεχόταν ότι μπορεί να το εισπνεύσει, να το καταπιεί, να πάει στον τράχηλο και να πεθάνει».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]