ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

«Τσίμπησε» τον βαθμό στο Περιστέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα

Όρθιος στο Περιστέρι έμεινε ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Ατρόμητο για την 5η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κλωναρίδη στο 6’ και ο ΠΑΣ ισοφάρισε με τον Μορέιρα στο 90’.

Χωρίς νίκη για μία ακόμη αγωνιστική έμεινε ο Ατρόμητος καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα με το τέρμα του Μορέιρα στο τελευταίο λεπτό έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Δυνατό ξεκίνημα στο ματς έκανε ο Ατρόμητος και στο 6ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Κλωναρίδη που έκλεψε τη μπάλα από τον Πίρσον και με σουτ νίκησε τον Λοντίγκιν (1-0).

Στο 15ο λεπτό οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά σε δεύτερο τέρμα με τον Γκαλβάο που προσπάθησε δύο φορές με σουτ να νικήσει τον Λοντίγκιν χωρίς όμως επιτυχία.  Ο ΠΑΣ απείλησε πρώτη φορά στο 21’ με το τετ α τετ του Περέα που νικήθηκε από τον Πίριτς.

Μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση έχασε ο ΠΑΣ στο 53’ με τον Περέα που δεν μπόρεσε να πλασάρει από πολύ καλή θέση, ενώ στην επόμενη φάση ο Λοντίγκιν απέκρουσε με τα πόδια του γυριστό σουτ του Κλωναρίδη. Ο Νάτσος στο 64΄σούταρε ψηλά άστοχα και στο 70’ ο Λοντίγκιν με εντυπωσιακή επέμβαση σταμάτησε την κεφαλιά του Κλωναρίδη. Στο 72’ ο Πίριτς εντυπωσιακά σταμάτησε το σουτ του Μπρέμερ και στο 88’ ο ΠΑΣ έφτασε στην ισοφάριση. Από πάσα του Μίνα στο δε΄θυτερο δοκάρι ο Μορέιρα πλάσαρε για το 1-1 το οποίο κατακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του VAR, αφού νωρίτερα ο επόπτης είχε σηκώσει τη σημαία για οφσάιντ.

Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Κίτρινες κάρτες: Κάργας, Σάλιακας, Μπρένερ

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (90+3 Μουνίθ), Χατζηισαΐας, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Σάλομον, Γκαλβάο, Καρτάλης (61΄ Νάτσος}, Κλωναρίδης (75΄ Κωτσόπουλος), Κουλούρης (75΄ Μπεντινέλι).

ΠΑΣ Γιάννινα {Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε (82΄ Παντελάκης), Πίρσμαν, Μορέιρα (90΄+5 Λιάσος), Καραχάλιος {82΄ Μίνα), Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ (65΄ Μπρένερ), Τριάδης (46΄ Λώλης), Περέα.

ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]