ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα-Σωματείο Ρόζα Ιμβριώτη :Κάλεσμα συμμετοχής στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο


 Ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Ιωαννίνων “ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ”, στηρίζει και συμμετέχει στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στις 11 π.μ στην Ακαδημία.


Η κυβέρνηση πριν λίγο καιρό καυχιόταν δια της υπουργού της, το πόσο σύμφωνη βρίσκουν οι θέσεις της την εκπαιδευτική, μαθητική, γονεϊκή κοινότητα. Τώρα όμως αντικρίζει την πραγματικότητα και τα σχέδιά της για περάσει ένα σχολείο πολλών ταχυτήτων, ένα σχολείο ακόμη περισσότερο εξεταστικό κέντρο, με ακόμη περισσότερους ταξικούς φραγμούς,  που καταρρέουν μπροστά στην αποφασιστική στάση των εκπαιδευτικών. Έτσι, ξεχνάει τα συγχαρητήρια που τους έδινε για τον αγώνα που έδωσαν σε όλη την περίοδο της πανδημίας και τους μηνύει γιατί της χαλάνε τα σχέδια.


Είναι σχέδια που θέλουν την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού, ως όπλο για να περάσουν την αντιεκπαιδευτική τους πολιτική. Η μήνυση έγινε απόφαση, από την ανεξάρτητη δικαιοσύνη και η απεργία-αποχή των εκπαιδευτικών κρίθηκε παράνομη ελέω νόμου Χατζηδάκη, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά πόσο έκτρωμα είναι και αναδεικνύοντας την αναγκαιότητα του αγώνα για να μείνει στα χαρτιά. Ουσιαστικά πρόκειται για μία απόφαση, η οποία απαγορεύει να αντιστέκεσαι σε νόμους του κράτους. Υπερασπιζόμαστε τον αγώνα των εκπαιδευτικων, ενάντια σε κάθε σχέδιο εκφοβισμού και ποινικοποίησης.



ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ 11 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, 11π.μ. ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]