Παπαευαγγέλου:Με μάσκες στις παρελάσεις -Έκκληση για αντιγριπικό εμβολιασμό

 


Αναφερόμενη στις παρελάσεις που πρόκειται να γίνουν την επόμενη εβδομάδα  η Βάνα Παπαευαγγέλου κατά τη σημερινή ενημέρωση για την πανδημία τόνισε πως είναι προφανές ότι κατά την παρακολούθηση της παρέλασης όπου και αν γίνει αυτή στη βόρεια Ελλάδα ,στην Αττική ,στην Κρήτη ,σε πόλη  ή σε χωριό όλοι θα πρέπει να φοράμε τη μάσκα μας σύμφωνα με την ισχύουσα διάταξη αφού αφορά σε μία δραστηριότητα σε εξωτερικό χώρο υπό συνθήκες συγχρωτισμού.

Με την αλλαγή του  καιρού  και πτώση της θερμοκρασίας ο κόσμος κλείστηκε στα σπίτια και η διασπορά του ιού έχει αυξηθεί .

Το φετινό Φθινόπωρο είναι λίγο διαφορετικό από το περσινό αφού όπως   είπε η κ.Παπαευαγγέλου  καθώς  οι ιώσεις άρχισαν   ήδη την εμφάνισή τους στον πληθυσμό .

"Αυτό συμβαίνει γιατί η συμπεριφορά μας άλλαξε και προμηνύει ότι φέτος το Χειμώνα η νοσηρότητα γενικά θα είναι πιο αυξημένη .Προτρέπουμε λοιπόν όλους τους συνανθρώπους μας που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου   ή είναι μεγαλύτερης ηλικίας να μην αμελήσουν να εμβολιαστούν έναντι της γρίπης  αλλά και να προσέλθουν άμεσα στα εμβολιαστικά κέντρα για τη χορήγηση της τρίτης δόσης εφόσον έχουν συμπληρώσει  6 μήνες από τη χορήγηση του εμβολίου του κορωνοϊού"ανέφερε .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]