Αντιφασιστική συγκέντρωση -συναυλία αύριο στα Ιωάννινα

 

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

 ΠΕΜΠΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ 7μμ στη Κεντρική Πλατεία 

ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ

 ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ!

ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ!


Την Πέμπτη στις 7 του Οκτώβρη θα συμπληρωθεί ένας χρόνος από την ημέρα της δικαστικής καταδίκης της ναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Ένας χρόνος από την ημέρα που χιλιάδες λαού, εργαζόμενοι με τα σωματεία τους, φοιτητές και μαζικοί φορείς πανηγύριζαν σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση έξω από το εφετείο για την απόφαση που έκρινε ότι η ναζιστική Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και ότι οι δολοφονικές επιθέσεις κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και των Αιγύπτιων αλιεργατών, η ψυχρή δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έγιναν με κίνητρο την απάνθρωπη και αποκρουστική ναζιστική ιδεολογία.

Ένα χρόνο μετά, οι θρασύδειλοι ναζί ξαναπήραν τα μαχαίρια, τις μολότοφ, τις αλυσίδες και τα τέιζερ στα χέρια και βγήκαν πάλι από τα λαγούμια τους εξαπολύοντας δολοφονικές επιθέσεις στη Δυτική Θεσσαλονίκη και στο Ν.Ηράκλειο στην Αθήνα, επανεμφανιζόμενοι ως το μακρύ χέρι της εξουσίας του κεφαλαίου επιχειρώντας να τρομοκρατήσουν τον λαό για να σκύψει το κεφάλι και να «μαζευτεί», σε μια περίοδο που δυναμώνουν οι αγώνες του φοιτητικού και του εργατικού – λαϊκού κινήματος.

Ένα χρόνο μετά, η κυβέρνηση της ΝΔ χωρίς ντροπή εξισώνει αυτά τα αποβράσματα, με τους φοιτητικούς συλλόγους, με τους γονείς, με τους εκπαιδευτικούς που βρέθηκαν έξω από το ΕΠΑΛ στη Σταυρούπολη.

Ένα χρόνο μετά, ξανασερβίρεται η άθλια, ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων από το σύστημα και τους χρυσοπληρωμένους κονδυλοφόρους και παπαγάλους τους στα ΜΜΕ.

Ένα χρόνο μετά, με την ανοχή κυβέρνησης και αστυνομίας, οι ναζί αλωνίζουν αποδεικνύοντας και επιβεβαιώνοντας αυτό που ως ταξικό κίνημα λέγαμε από την ημέρα της καταδίκης, ότι δεν χωράει κανένας εφησυχασμός όσο το σύστημα που γεννάει τον φασισμό, ζει και βασιλεύει. 

Για αυτό η πάλη ενάντια στο φασισμό-ναζισμό  μας αφορά όλους ,αφορά πρώτα και κύρια τους καταπιεσμένους ενάντια στους εκμεταλλευτές τους . 

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων καλούμε όλα τα σωματεία και όλους τους εργαζόμενους στην αντιφασιστική συγκέντρωση - συναυλία των φοιτητικών συλλόγων της πόλης μας, την Πέμπτη 7/10/2021 στις 7μμ στη Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]