Aπονομή πτυχίων σε αποφοίτους του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας "Σπύρος Δήμας"

 


Σε μια λιτή αλλά γεμάτη χαρά και αισιοδοξία τελετή, τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Νίκος Γεωργάκος, παρουσία του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου για το Δημοτικό Ωδείο κ.Λεωνίδα Αργυρού, του Διευθυντή και Καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας», απένειμε τους επίσημους κρατικούς τίτλους σπουδών, στους απόφοιτους του Δημοτικού Ωδείου.

Την περσινή μόνο χρονιά, εν μέσω πανδημίας και επτάμηνης καραντίνας, 4 σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου αποφοίτησαν με άριστα αποτελέσματα, οι οποίοι είναι: Μυρτώ Κωστόγιαννη με πτυχίο πιάνου, Γεώργιος Μπούρας με πτυχίο πιάνου, Ιωάννα Παπίρη με πτυχίο πιάνου και Παναγιώτα Ράπτη με πτυχίο ειδικού αρμονίας. Έτσι, ο συνολικός αριθμός των αποφοίτων στα 33 χρόνια λειτουργίας του, ξεπέρασε τους 90 πτυχιούχους και διπλωματούχους μουσικούς.





Ο κ.Δήμαρχος συνεχάρη τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου «Σπύρος Δήμας» για το έργο που επιτελούν, ευχήθηκε στους απόφοιτους καλή σταδιοδρομία και τόνισε τη σημασία της άρτιας και ολοκληρωμένης μουσικής παιδείας που, παρά τις αντίξοες συνθήκες, συνεχίζει να παρέχει το Δημοτικό Ωδείο στους νέους της Πρέβεζας, οι οποίοι αποκτούν ικανά εφόδια για να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη επαγγελματική πραγματικότητα της εποχής μας. Συγχαρητήρια σε όλους!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]