Με περισσότερους από 650 συνέδρους το 41ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας στα Ιωάννινα

 


Με περισσότερους από 650 συνέδρους να συμμετέχουν δια ζώσης πραγματοποιείται το 41ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας στη πόλη των Ιωαννίνων.

Ολόκληρη η Γαστρεντερολογική επιστημονική κοινότητα με τη δυναμική συνεργασία της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του ΠΓΝΙ συμμετέχουν σε ένα από τα μεγαλύτερα επιστημονικά συνέδρια της χώρας μας κατακλύζοντας το συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Du Lac.

Μεταξύ των συμμετεχόντων συγκαταλέγονται κορυφαίοι ειδικοί από διάφορα Πανεπιστημιακά και Νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας σε ένα εξαιρετικά δομημένο πρόγραμμα 4 ημερών.

Οι πρόεδροι του συνεδρίου κ.κ. Δημήτριος Χριστοδούλου, Καθηγητής Γαστρεντερολογίας του ΠΓΝ Ιωαννίνων και  Ιωάννης Βλαχογιαννάκος, Καθηγητής Γαστρεντερολογίας, Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ ευχαρίστησαν όλους τους συνέδρους που συμμετέχουν ενεργά και παρά τις συνθήκες που επηρέασαν τις διοργανώσεις βρίσκονται στα Ιωάννινα σε μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις ιατρικών συνεδρίων που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα.


Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 καλύπτοντας μία ευρεία θεματολογία, με τρεις παράλληλες αίθουσες, μετεκπαιδευτικό σεμινάριο, νοσηλευτικό σεμινάριο, συνεδρία ενδοσκοπικών βίντεο και συνεδρίες προφορικών ανακοινώσεων. Η δομή του προγράμματος συμπεριλαμβάνει όλο το φάσμα της ειδικότητας της Γαστρεντερολογίας, με αιχμές του δόρατος την ενδοσκόπηση, την ηπατολογία, τα φλεγμονώδη νοσήματα του εντέρου και πολλά άλλα. Στους προσκεκλημένους ομιλητές συγκαταλέγονται εκτός από Γαστρεντερολόγους και άλλες ειδικότητες στενά συνεργαζόμενες συμβάλλοντας ενεργά στην ανταλλαγή απόψεων και την επικοινωνία προς όφελος της ιατρικής επιστήμης. Την εναρκτήρια τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιωαννίνων, κ. Μάξιμου,  Πανοσιολογιότατος κ. Θωμάς Ανδρέου, η Αντιπεριφερειάρχης σε θέματα πρόνοιας, κοινωνικής αλληλεγγύης, συνοχής και δημόσιας υγείας, κυρία Αγνή Νάκκου, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, κύριος Μωυσής Ελισάφ, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγητής κύριος Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, κύριος Γιάννης  Καρβέλης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων, καθηγητής κ. Ιωάννης Γεωργίου, και  η Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγήτρια κυρία Άννα Μπατιστάτου. Ένα σύντομο ταξίδι στην ιστορία & το παρόν της πόλης των Ιωαννίνων μέσα από το λόγο και την εικόνα είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι σύνεδροι στο κλείσιμο της τελετής.




Χορηγούνται 26 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME- CPD credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Στις αίθουσες θα μπορούν να εισέρχονται μόνο οι σύνεδροι που έχουν εμβολιαστεί πλήρως    ή νοσήσει πρόσφατα, με επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.hsgcongress2021.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]