ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:200 χιλιάδες για έργα υποδομών στα Καρδαμίτσια

Στην έγκριση της μελέτης και των όρων δημοπράτησης για μία ακόμη παρέμβαση στα Καρδαμίτσια προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ιωαννιτών. 

Πρόκειται για την ολοκλήρωση των έργων υποδομής και κοινοχρήστων χώρων. 

Το έργο έχει προϋπολογισμό 200 χιλιάδων ευρώ και όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Αρλέτος αποδεικνύει τη βούληση της σημερινής δημοτικής αρχής να αντιμετωπίζει προβλήματα στη συγκεκριμένη περιοχή που έρχονται από το παρελθόν.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης παρέμβασης θα εκτελεστούν εργασίες κατασκευής οδών και ειδικότερα  κατασκευή κρασπέδων, ρείθρων, πεζοδρομίων και ασφαλτόστρωσης καθώς και διάνοιξη οδών.

Η Οικονομική Επιτροπή στην ίδια συνεδρίαση ενέκρινε τα πρακτικά των Επιτροπών Διαγωνισμού για μία έργων μεταξύ των οποίων της διαμόρφωσης του οδικού δικτύου και της κατασκευής υποδομών σε Νέα Ζωή, Καρδαμίτσια, Κάτω Νεοχωρόπουλο και Λόφο Βελισσαρίου, της αναβάθμισης οδικών και άλλων υποδομών στην Δημοτική Ενότητα Παμβώτιδας, της αναβάθμισης υποδομών στη Δημοτική Ενότητα Περάματος, της αναβάθμισης υποδομών στη Δημοτική Ενότητα Μπιζανίου και της αναβάθμισης του δομημένου περιβάλλοντος σε Καλούτσιανη και Κιάφα.

Σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος έργων Γιώργος Αρλέτος υπογράμμισε ότι το τεχνικό πρόγραμμα του τρέχοντος έτους έχει υλοποιηθεί σχεδόν στο ακέραιο και αυτό οφείλεται τόσο στην πολιτική βούληση της δημοτικής αρχής όσο και στην υπερπροσπάθεια των εργαζομένων της τεχνικής υπηρεσίας και των συναρμόδιων υπηρεσιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]