Προ των πυλών το WATT+VOLT Konitsa 2021 Women’s Basketball Tournament

 


Προ των πυλών το WATT+VOLT Konitsa 2021 Women’s Basketball Tournament

Λίγες μέρες έμειναν για την έναρξη του φιλικού τουρνουά «WATT+VOLT Konitsa 2021 Women’s Basketball Tournament», το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 10-12 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της ακριτικής πόλης. Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει ότι ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων και καλεί τον κόσμο να παρευρεθεί στο γήπεδο προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας και να  παρακολουθήσει θέαμα υψηλού επιπέδου. 

Ερυθρός Αστέρας, Ο.Α. Χανίων, Ελευθερία Μοσχάτου και φυσικά ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC θα δώσουν το «παρών» συνθέτοντας ένα πολύ δυνατό τουρνουά προετοιμασίας.

Τα εισιτήρια για το τουρνουά είναι διαθέσιμα από σήμερα (7/9) και ο καθένας μπορεί να τα προμηθευτεί καλώντας στα τηλέφωνα: 6942824031 (Δανάη Χήτα), 6945509296 (Παπαδόπουλος Πέτρος). Ακόμα μπορείτε να επισκεφθείτε το site της ομάδας www.pasgianninawbc.gr ή την επίσημη σελίδα στο Facebook, ΠΑΣ Γιάννινα WBC. Επιπλέον, κάποιος μπορεί φυσικά να προμηθευτεί τα εισιτήρια και στην είσοδο του γηπέδου. 

Οι τιμές των εισιτηρίων χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 

των 5€, με το οποίο ο καθένας μπορεί να παρακολουθήσει τα δύο παιχνίδια της ημέρας  

των 10€, με το οποίο μπορεί να παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια και τις τρεις μέρες.


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Παρασκευή 10/9

16:00 - 18:00 

ΠΑΣ Γιάννινα- Ελευθερία Μοσχάτου 

19:00 - 21:00 

Ερυθρός Αστέρας- Ο.Α. Χανίων 

Σάββατο 11/9 

15:00 - 17:00

ΠΑΣ Γιάννινα- Ο.Α. Χανίων 

18:00 - 20:00

Ελευθερία Μοσχάτου- Ερυθρός Αστέρας 

Κυριακή 12/9

11:30 - 13:30

Ο.Α. Χανίων- Ελευθερία Μοσχάτου

15:00 - 17:00

ΠΑΣ Γιάννινα- Ερυθρός Αστέρας





Υγειονομικό Πρωτόκολλο

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC τονίζει ότι θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα σχετικά με την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο. 

Η πληρότητα του γηπέδου θα είναι 60% και δυνατότητα παρουσίας στο τουρνουά θα έχουν μόνο οι εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο. Στην είσοδο του γηπέδου θα υπάρχει έλεγχος και οι εμβολιασμένοι οφείλουν να έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού, ενώ οι νοσήσαντες το πιστοποιητικό νόσησης, όπως και την ταυτότητα προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία. 

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει στην κατοχή του έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δε θα του επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο.   

Το 5% της πληρότητας του γηπέδου αφορά τους ανήλικους. Σχετικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων στο γήπεδο, η είσοδος των ανηλίκων άνω των δώδεκα (12) έως και δεκαεπτά (17) ετών, θα γίνεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Οι ανήλικοι φίλαθλοι θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. 

Η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνεται από μία θύρα προκειμένου να καταγράφονται τα στοιχεία και να πραγματοποιηθεί σωστά η ταυτοπροσωπία. 

-Οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]