Συμμετοχή του Δήμου Κόνιτσας στη Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού TourNatur 2021 στο Ντίσελντορφ
         Στο πλαίσιο της δράσης του έργου «EXTOUR» του προγράμματος IPA Interreg «Ελλάδα- Αλβανία 2014-2020», που σχετίζεται με τον εναλλακτικό τουρισμό και τις υπαίθριες δραστηριότητες και πιο συγκεκριμένα για τον Δήμο μας με την επιτυχή πρόσφατη αποπεράτωση του έργου της δημιουργίας αναρριχητικών διαδρομών στη θέση «Μπούση», στην Καλόβρυση και στον Αμάραντο Κόνιτσας, ο Δήμος μας συμμετείχε ως εταίρος στη Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού TourNatur 2021 που διοργανώθηκε από 27 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Τελευταία η συγκεκριμένη Έκθεση έχει ενσωματωθεί στη μεγαλύτερη Πανευρωπαϊκά Έκθεση για αυτοκινούμενα CARAVAN SALON.

         Σε περίπτερο που οργάνωσε η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Δήμος μας είχε την ευκαιρία να προωθήσει όχι μόνο τις αναρριχητικές διαδρομές  και όλες τις δραστηριότητες που προσφέρονται στον επισκέπτη και να παρουσιάσει συνολικά την περιοχή μας.

         Το Δήμο μας εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αριστείδης  Λαζογιάννης, ο οποίος και πραγματοποίησε συναντήσεις με τη δημοσιογράφο Monika Mittendorf εκπρόσωπο του Wander Magazinκ, την Liane Jordan και τον Dirk Zimmermann Περιφερειακό Διευθυντή του Πάρκου Sauerland Rothaargebirge, τα δυο στελέχη της Πανγερμανικής Πεζοπορικής  Ένωσης και αξιολογητές πιστοποίησης μονοπατιών με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα. Επαφές, επίσης, έγιναν με αντιπροσώπους των Εκδοτικών συγκροτημάτων και MME,  DoldeMedien και MotorPresse Stuttgart.

          Παράλληλα, συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τον Διευθυντή της εταιρείας Media Marketing WEPRODUCTIONS, με έδρα τη Γερμανία, Ηρακλή Καλαμένιο, ο οποίος ανέλαβε να προωθήσει διαφημιστικό υλικό του Δήμου μας. Τέλος, η αντιπρόσωπος της Έκθεσης για Ελλάδα και Κύπρο Alexia Castro επισκέφτηκε το περίπτερό μας.

Οι εντυπώσεις τόσο από τις επιμέρους συναντήσεις όσο και από τους μεμονωμένους επισκέπτες ήταν θετικές. Ο Δήμος μας έχει επιλέξει τον δρόμο της εξωστρέφειας και οι προσπάθειες θα συνεχιστούν για να φέρουμε αποτελέσματα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]