Δήμος Ιωαννιτών «Πράσινες Αποστολές - Green Missions» - Μαθαίνουμε να ανακυκλώνουμε σωστά & Κερδίζουμε δώρα!

Μπες στον διασκεδαστικό κόσμο της ανακύκλωσης!

Ο Δήμος Ιωαννιτών προσφέρει στους δημότες την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στον κόσμο ανακύκλωσης, μέσα από ολιγόλεπτες εκπαιδευτικές «Πράσινες Αποστολές - Green Missions».  Λάβε μέρος & μπες στην κλήρωση για μία επώνυμη τσάντα πλάτης.

Green Mission: Οι «Πράσινοι ήρωες» επιστρέφουν στα θρανία και επιβραβεύονται!

www.followgreen.gr/ioannina/Mission/Single/3035

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς το Followgreen επιβραβεύει την επιστροφή στα θρανία με υπέροχα δώρα. Ο χρήστης ολοκληρώνοντας τους απαιτούμενους στόχους της Πράσινης Αποστολής, κερδίζει επιπλέον πόντους επιβράβευσης από το ενημερωτικό υλικό και παράλληλα αποκτά συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση. Κάθε 10 ημέρες, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών!

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

Σας ευχαριστούμε όλους για την προσπάθεια που καταβάλλετε καθημερινά ανακυκλώνοντας και ελπίζουμε να συνεχίσετε, ακόμη δυναμικότερα μέσω αυτής της εκπαιδευτικής δράσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]