Στο CERN της Ελβετίας βρίσκονται οι 24 μαθητές αριστούχοι μαθητές από τα Λύκεια της Ελλάδας Η μαθήτρια Σταμάτα Σταματέλου εκπροσωπεί όλη την Ήπειρο


 Ξεκίνησε το μαγικό ταξίδι στο CERN της Ελβετίας για 24 αριστούχους μαθητές μαθήτριες Λυκείων από όλη την Ελλάδα η επιλογή των οποίων έγινε μεταξύ 203 αιτήσεων που υποβλήθηκαν στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Έρευνας Σωματιδιακής Φυσικής. Στην ομάδα η οποία γνωρίζει από κοντά τα όσα συντελούνται στο Eυρωπαϊκό Κέντρο Σωματιδιακής Φυσικής , συμμετέχει και η μαθήτρια του 1ου Λυκείου Πρέβεζας Σταμάτα Σταματέλου η οποία "εκπροσωπεί" ολόκληρη την Ήπειρο, αφού είναι η μοναδική μαθήτρια από τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες που συμμετέχει στο εκπαιδευτικό ταξίδι.

Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί τους θα παραμείνουν στη Γενεύη για 13 ημέρες (12-25 Σεπτεμβρίου) θα βιώσουν μοναδικές εμπειρίες και θα αποκτήσουν εξαιρετικά σημαντικές γνώσεις ταξιδεύοντας στον μαγευτικό κόσμο της σύγχρονης Φυσικής.

Να θυμίσουμε ότι η επιλογή τους έγινε με βάση συγκεκριμένα υψηλού επιπέδου κριτήρια , από την επιστημονική επιτροπή του προγράμματος Εκπαίδευσης του CERN για μαθητές Λυκείου .

Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]