Σύλλογος Τριτέκνων Ιωαννίνων:Σχολικές τσάντες σε όλα τα πρωτάκια!

 


Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε διανομή επώνυμων σχολικών τσαντών σε όλα τα παιδάκια που θα πάνε φέτος στην πρώτη δημοτικού στα γραφεία μας που βρίσκονται στην Παπαδοπούλου 6 στα Ιωάννινα


Τις επώνυμες τσάντες ο Σύλλογος τις προμηθεύτηκε από το βιβλιοπωλείο του κ. Αθανασόπουλου Κων/νου που βρίσκεται στην Ν.Ζέρβα 2 & Πυρσινέλλα και από το βιβλιοπωλείο του κ. Τζαβίδη Σπυρίδων που βρίσκεται στην Δωδώνης 71. 


Ευχαριστούμε θερμά την διεύθυνση των δύο βιβλιοπωλείων για τις ειδικές τιμές που πρόσφεραν στον Σύλλογο και έδειξαν έμπρακτα ότι στηρίζουν το Σύλλογο μας

Η προσπάθεια που κάνουμε θα συνεχιστεί όλη την χρονιά με ανάλογες ενέργειες και θα αφορά όλα τα τακτοποιημένα οικονομικά μέλη μας! 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη μας για την στήριξη αλλά και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην προσπάθεια του Συλλόγου ώστε να ξανακάνουμε τον Σύλλογο αντάξιο των προσδοκιών τους. 

Όσοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν και να πάρουν τις σχολικές τσάντες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο Στρατσιάνη Παναγιώτη (6971619177) και να κλείσουν ραντεβού ώστε να περάσουν από το γραφείο μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα για να παραλάβουν τις σχολικές τσάντες.   

Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο σε όλα τα παιδάκια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]