ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Αυξάνονται τα προβλήματα στους Στρατιωτικούς..Οι Στρατιωτικοί των συνόρων της Ηπείρου στηρίζουν τους συναδέλφους του Έβρου

 


Ανακοίνωση Ενωσης Στρατιωτικών Ηπείρου


ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ  ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ  ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ -ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)   

Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ενώνει την φωνή της με τους  ακρίτες συναδέλφους μας της  Ένωσης Στρατιωτικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  και μετά την ανακοίνωση και της Ομοσπονδίας μας για το θέμα της συμμετοχής συναδέλφων μας,  εκτέλεσαν υπηρεσίες (περιπολίες) αποτροπής μεταναστευτικών ροών εντός της Ζώνης Ασφάλειας Προκάλυψης (ΖΑΠ), στα σύνορα του Έβρου και παραμένουν απλήρωτοι για περισσότερους από δώδεκα (12) μήνες βάζοντας το όριο των 60 χλμ για την αποζημίωσή τους παρότι οι υπηρεσίες αυτές ήταν σε συντριπτικό ποσοστό εκτός του προβλεπόμενου ωραρίου εργασίας .


            Να υπενθυμίσουμε για άλλη μια φορά  και τα μεγάλα  οικονομικά  προβλήματα των Στρατιωτικών που   μεγαλώνουν .


           1.Συνεχίζεται να εκκρεμεί  η αποζημίωση αργιών 2018   ενώ δεν έχει δοθεί από αρχή του χρόνου η αποζημίωση εκτέλεσης υπηρεσιών αργίας 2021.


           2.Συνεχίζεται και το 2021 να μην δίνεται η αποζημίωση νυχτερινής απασχόλησης που έχει νομοθετηθεί από 2017 με αποτέλεσμα χιλιάδες συνάδελφοί μας να προσφύγουν στην δικαιοσύνη.


           3.Τέλος δεν εφαρμόζεται παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις  πλήρως η απόφαση του ΣτΕ η οποία για να εφαρμοστεί  χρειάζεται ένα νέο δίκαιο  μισθολόγιο.


         Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ζητεί επιτέλους την άμεση εφαρμογή  των παραπάνω ώστε να επέλθει το αίσθημα δικαιοσύνης στους Στρατιωτικούς . 


           Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  δίπλα στους συναδέλφους …..


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]