Ήπειρος:Υπό "πλήρη έλεγχο" ο κορονοϊός στην εκπαιδευτική κοινότητα Μειώνονται οι καταλήψεις


 Μειώνεται ο αριθμός των υπό κατάληψη σχολείων στην Ήπειρο-


Μειώνεται ο αριθμός των σχολείων που βρίσκονται σε κατάληψη στην περιοχή της Ηπείρου. Σήμερα Τετάρτη τα υπό κατάληψη σχολεία είναι 13 από 21 και 26 που ήταν αντίστοιχα την Τρίτη και την Δευτέρα, ενώ στην Π.Ε Πρέβεζας κατάληψη υπάρχει μόνο στο 2ο ΓΕΛ της πόλης. 

Την ίδια στιγμή χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα (σε ότι αφορά τα κρούσματα κορονοϊού) εξελίσσεται η σχολική χρονιά στην Ήπειρο. Όπως δηλώνει στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ηπείρου Κωνσταντίνος Καμπουράκης, τα κρούσματα που έχουν καταγραφεί σε καθηγητές και εκπαιδευτικούς είναι περιορισμένα.

Η Διεύθυνση συγκεντρώνει και αποστέλλει κάθε μέρα στο Υπουργείο Παιδείας στοιχεία από όλα τα σχολεία της Ηπείρου και έτσι υπάρχει άμεση "επικαιροποίηση" των δεδομένων. Πάντως ο κ. Καμπουράκης υπογραμμίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός προτρέποντας να συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό η τήρηση των υγειονομικών μέτρων. 

Τέλος ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ηπείρου "προαναγγέλλει" την πραγματοποίηση ενημερωτικών δράσεων που θα γίνουν σε συνεργασία με τις κατά τόπους Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και τους Ιατρικούς Συλλόγους έτσι ώστε να προωθηθεί ο εμβολιασμός στα παιδιά άνω των 12 ετών, σύμφωνα με τις υποδείξεις των ειδικών,όπως σημειώνει η Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]