Συνεχίζονται οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί στον Δήμο Δωδώνης

 


Με τον εμβολιασμό δημοτών σε πέντε ακόμα Κοινότητες του Δήμου Δωδώνης συνεχίστηκε το πρόγραμμα των κατ’ οίκον εμβολιασμών στο Δήμο Δωδώνης και δόθηκε έτσι η δυνατότητα να εμβολιαστούν κατά της Covid-19 πολίτες που έχουν δυσκολίες μετακίνησης ή πρακτική αδυναμία μετάβασης στα λειτουργούντα εμβολιαστικά κέντρα της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων. 

Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Δερβιζιάνων με την παρουσία του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας κ. Χριστόδουλου Παπαϊωάννου, βοηθούμενο από στελέχη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Δωδώνης ο οποίος παρείχε και όχημα για τη διευκόλυνση της ομάδας, πραγματοποίησε κατ’ οίκον εμβολιασμούς σε πέντε Κοινότητες του Δήμου Δωδώνης.

Η διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Δερβιζιάνων είχε μεριμνήσει και για την ετοιμότητα δύο ασθενοφόρων με τους οδηγούς τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος των κατ’ οίκον εμβολιασμών, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν περιστατικά από παρενέργειες, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβουν σε καμία απολύτως περίπτωση.

Όσο εξελίσσονται οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί, διαπιστώνεται πως όλο και περισσότεροι πολίτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εθνικό εμβολιαστικό πρόγραμμα «Ελευθερία» και προς τούτο, οι ενδιαφερόμενοι δημότες του Δήμου Δωδώνης καλούνται να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα:


- Κέντρο Υγείας Δερβιζιάνων: τηλ. 2654031555


- Κέντρο Κοινότητας Δήμου Δωδώνης: τηλ. 2654360113


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]