[Ελλάδα]Κρήτη :Νεκρός από τον σεισμό στο Αρκαλοχώρι - Καταπλακώθηκε από τρούλο εκκλησίας


 Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του από τα συντρίμμια


Ένας άνθρωπος καταπλακώθηκε από τον τρούλο εκκλησίας στην περιοχή του Ακραλοχωρίου κατά τη διάρκεια του δυνατού σεισμού που εκδηλώθηκε το πρωί στο Ηράκλειο.


Ο άνδρας βρισκόταν στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου και σύμφωνα με πληροφορίες έκανε εργασίες, όταν κατά τη διάρκεια του σεισμού έπεσε ο τρούλος και τον πλάκωσε.



Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία που επιχειρεί να απεγκλωβίσει τον άνθρωπο από τα συντρίμμια, ενώ εκεί βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


Δυστυχώς όμως, τα τραύματα του άτυχου άνδρα ήταν θανάσιμα

πηγή flashnews.gr

 καταστροφές στο Ακραλοχώρι και τα γύρω χωριά

Εκτεταμμένες είναι οι ζημιές που προκάλεσε στο Ακραλοχώρι ο δυνατός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που εκδηλώθηκε το πρωί στο Ηράκλειο.

Εικόνες καταστροφής αντικρίζει κάποιος στα χωριά του δήμου Μινώα Πεδιάδος με τοίχους να έχουν πέσει και ρωγμές και μεγάλες ζημιές να καθιστούν τα σπίτια επικίνδυνα για κατοίκηση. Μάλιστα χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί και ένας άνθρωπος από την κοινότητα Ρουσσοχωρίων.

Συνολικά οι περιοχές που έχουν πληγεί σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες είναι οι περιοχές Αρκαλοχώρι, Θραψανο, Ζωφόρι, Ρουσσοχώρια όπου έπεσε η εκκλησία της Αγίας Φωτεινής και το Καστέλι όπου υπήρξαν ζημιές στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]