ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Κοινωνικό φροντιστήριο για τη νέα σχολική χρονιά από τα Δήμο Αρταίων


Ο Δήμος Αρταίων, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και με στόχο την ελάφρυνση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, προγραμματίζει και φέτος τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για μαθητές και μαθήτριες του Δήμου Αρταίων, Β΄ και Γ’ Λυκείου. 

Στο Κοινωνικό Φροντιστήριο θα διδάσκονται μαθήματα αποκλειστικά για την προετοιμασία των μαθητών, σε μαθήματα προσανατολισμού.

Με την ελπίδα ότι και αυτή την χρονιά ο θεσμός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου θα λειτουργήσει με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα ο Δήμος Αρταίων καλεί,  τους καθηγητές που επιθυμούν, διορισμένοι ή ελεύθεροι επαγγελματίες και σε όλες τις ηλικίες να δηλώσουν Εθελοντική συμμετοχή στη προσπάθεια αυτή, είτε συμπληρώνοντας το αίτηση του Εθελοντή στο site του Δήμου Αρταίων (www.arta.gr) είτε στέλνοντας μία απλή αίτηση συμμετοχής στον Δήμο Αρταίων και  στο email: dimos@arta.gr, μέχρι τη Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021.

 Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους,  τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και θα υλοποιηθούν στο κτίριο του 8ου Δημοτικού σχολείου Άρτας.


Η Δημοτική Αρχή συγχαίρει τα παιδιά που πέτυχαν τους στόχους τους και παραμένουμε ευγνώμονες στους καθηγητές και τις καθηγήτριες που εργάστηκαν και εργάζονται ανιδιοτελώς για το καλό των παιδιών μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]