Οριστικός ανάδοχος για την αναβάθμιση του ΧΥΤ Καρβουναρίου Προσωρινός ανάδοχος για κυκλικό κόμβο στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων


 Αποφάσεις Οικονομικής Επιτροπής

Οριστικός ανάδοχος για την αναβάθμιση του ΧΥΤ Καρβουναρίου

Στην κατακύρωση του διαγωνισμού για την επέκταση αναβάθμιση του ΧΥΤ Καρβουναρίου προέβη σήμερα η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου. Το έργο έχει προϋπολογισμό   6.828.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Ε.Π. ΥΜΕΠΕΡΑΑ 2014-2020» και θα το εκτελέσει η  «ΘΑΛΗΣ Π.Υ.Α.Ε.». 

Προσωρινός ανάδοχος για  κυκλικό κόμβο στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων

Η Ο.Ε. ανέδειξε σήμερα τον προσωρινό ανάδοχο (ΓΙΓΕΚΑΤ Α.Ε.) του έργου κατασκευής κυκλικού κόμβου στην Ε.Ο. Ιωαννίνων- Ηγουμενίτσας, στη συμβολή με την Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων, προϋπολογισμού 2.354.000 ευρώ. 

Ανατίθεται η μελέτη για την αποκατάσταση του Ι.Ν. Παρηγορήτισσας Άρτας

Ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία για την εκπόνηση της μελέτης για την αποκατάσταση του βυζαντινού μνημείου του Ι.Ν. Παρηγορήτισσας Άρτας, προεκτιμώμενης αμοιβής € 299.911,46. Η Οικονομική Επιτροπή στη σημερινή της συνεδρίαση κατακύρωσε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, με ανάδοχο την Ένωση Οικ. Εταιρειών: «ΜΑΚΡΥΝΟΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ- ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΑΝΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ – ΚΟΥΣΤΕΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ- ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ.

Άλλες αποφάσεις

Η Ο.Ε. στη σημερινή συνεδρίαση, μεταξύ άλλων, κατακύρωσε τα αποτελέσματα των διαδικασιών για τα έργα:

«Συντήρηση – βελτίωση Ε.Ο. Ιωαννίνων – Τρικάλων», προϋπολογισμού  100.000  ευρώ. Ανάδοχος Γ. Ντάφλης.

«Άμεση  αντιμετώπιση κατολίσθησης και αποκατάστασης καθιζήσεων σε τμήμα του επαρχιακού δικτύου προς Φράγμα Πηγών Αώου», προϋπολογισμού 52.080 ευρώ. Ανάδοχος: Σπυρίδων Ράπτης. 

«Άμεση αποκατάσταση και στερέωση από υποσκαφή της επαρχιακής οδού περιοχής Ανθούσας Πρέβεζας», προϋπολογισμού 74.400 ευρώ. Ανάδοχος: ΜΑΚΗΣ ΑΤΕΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]