ΕΚΑΒ Ηπείρου 7ης Περιφέρειας:Απαράδεκτος ο συσχετισμός του τραγικού θανάτου της διασώστριας Ελένης Μάργαρη με τον εμβολιασμό της


 Την περασμένη Παρασκευή το Παράρτημα Ιωαννίνων του ΕΚΑΒ ΗΠΕΙΡΟΥ 7ης  Περιφέρειας έχασε ένα πολύτιμο μέλος του, μια αξιόλογη συνάδελφο, βυθίζοντας στη θλίψη τόσο την οικογένεια και τους οικείους της, όσο κι εμάς τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ. 

Εν μέσω αυτού του κλίματος οδύνης από την απώλεια της διασώστριας Ελένης Μάργαρη, είναι λυπηρό να παρατηρούνται φαινόμενα διάδοσης και διασποράς ψευδών και ανυπόστατων ειδήσεων που δεν τιμούν ούτε τη μνήμη ούτε το έργο της αξιόμαχης συναδέλφου. Σύσσωμο το Σωματείο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ ΗΠΕΙΡΟΥ 7ης  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ θεωρεί απαράδεκτο το συσχετισμό του τραγικού θανάτου της με τον εμβολιασμό της. Η ίδια ήταν από τους πρώτους υγειονομικούς που εμβολιάσθηκαν καθώς, ως υπέρμαχος του εμβολιασμού, θεωρούσε ότι ήταν το πιο σημαντικό μέτρο πρόληψης και αντιμετώπισης της φοβερής πανδημίας COVID-19. 

Όλοι εμείς οι συνάδελφοί της που ζήσαμε και εργασθήκαμε μαζί της στο δύσκολο έργο της προστασίας της υγείας και της διάσωσης των συνανθρώπων μας – ένα έργο στο οποίο πίστευε και για το οποίο έδινε τη μάχη της καθημερινά – καταγγέλλουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές και παρακαλούμε όσους τις προκαλούν να σταματήσουν και να μην αμαυρώνουν άλλο τη μνήμη της.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


ΠΑΠΑΘΩΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                    ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]