Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων:66χρονη "χάρισε" ζωή με τον θάνατό της ....

 


  Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων  με σχετικό δελτίο Τύπου γνωστοποίησε πως την 19/09/2021 πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο  λήψη οργάνων από αποβιώσασα δότρια, ηλικίας 66 ετών, που νοσηλεύονταν στη Μ.Ε.Θ. του Νοσοκομείου . Η  επέμβαση    πραγματοποιήθηκε  από την χειρουργική ομάδα μεταμοσχεύσεων  του Π.Γ.Ν.Ι. Τα όργανα που ελήφθησαν αφορούσαν  δύο νεφρούς και βάσει της λίστας του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων πραγματοποιήθηκαν οι αντίστοιχες μεταμοσχεύσεις σε κέντρο των Αθηνών.

 

Η Διοίκηση εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στους συγγενείς της δότριας για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου, όπως και την ευγνωμοσύνη της για τη γενναιότητά τους να συναινέσουν στη δωρεά οργάνων, μια πράξη αληθινής κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

 

Επίσης, συγχαίρει όλους όσοι βοήθησαν στην ολοκλήρωση της σύνθετης αυτής διαδικασίας και ιδιαίτερα το Διευθυντή και τα στελέχη της Μ.Ε.Θ. του Νοσοκομείου , οι οποίοι παράλληλα με τον τεράστιο αγώνα που καθημερινά δίνουν για την αντιμετώπιση, τόσο των ασθενών που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μ.Ε.Θ, όσο και των συνανθρώπων μας στις Μ.Ε.Θ. Covid, επέδειξαν υψηλή και άξια συγχαρητηρίων αίσθηση καθήκοντος, διεκπεραιώνοντας σε μια πολύ δύσκολη εποχή όλες τις πολύπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτούνται για τη δωρεά οργάνων.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]