Ιωάννινα:Στο ΙΧΕ ....με περισσότερα από -45- κιλά ακατέργαστης κάνναβης

 


Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για εισαγωγή, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στα Ιωάννινα ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση 

Κατασχέθηκαν περισσότερα από -45- κιλά ακατέργαστης κάνναβης 

Στη σύλληψη δύο (2) ατόμων ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων χθες το πρωί στα Ιωάννινα. 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ημεδαπούς, που κατηγορούνται -κατά περίπτωση- για εισαγωγή, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή. 



Όσον αφορά το χρονικό της υπόθεσης, οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, εντόπισαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα που οδηγούσαν οι κατηγορούμενοι και κατά τον έλεγχο που ακολούθησε διακριβώθηκε η εγκληματική τους δράση. 

Ειδικότερα, στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ένας από αυτούς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (8) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους -44,8- κιλών, ενώ, όπως διαπιστώθηκε, ο συνεργός του, οδηγώντας το δεύτερο αυτοκίνητο, λειτουργούσε ως προπομπός. 

Εκτός από την παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών και τα αυτοκίνητα, κατασχέθηκαν ακόμη τα ακόλουθα, που βρέθηκαν στην κατοχή τους και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους:

συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους -500- γραμμαρίων, 

(4) συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -7,9- γραμμαρίων,

-1.040- ευρώ,

(4) κινητά και 

σουγιάς. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]