Προσαγωγή μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ γιατί προπαγάνδιζαν το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»

 
Η Τομεακή Επιτροπή Θεσπρωτίας του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Βάσης Θεσπρωτίας της ΚΝΕ, καταγγέλλουν την απαράδεκτη ενέργεια της αστυνομίας να προσαγάγει μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ την ώρα που αφισοκολλούσαν στο παραλιακό μέτωπο της Ηγουμενίτσας (απέναντι από το Λιμάνι Εσωτερικού), με αφορμή την εκδήλωση για το 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», με την απαράδεκτη δικαιολογία της απαγόρευσης της αφισοκόλλησης.


Στην καταγγελία τους οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σημειώνουν:


«Η δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στον Νομό Θεσπρωτίας θα συνεχιστεί, καμιά καταστολή και κανένας εκφοβισμός δεν πρόκειται να τη σταματήσει. Η κυβέρνηση θέλει να επιβάλει σιγή νεκροταφείου σε κάθε χώρο, να χτυπήσει κάθε εκδήλωση της λαϊκής δυσαρέσκειας που εναντιώνεται στην πολιτική της.


Καλούμε τις νέες και τους νέους του νομού να μη σκύψουν το κεφάλι, και μέσα από συλλογικές και μαζικές διαδικασίες να διεκδικήσουν ουσιαστικά τη ζωή που τους αξίζει.


Να δώσουν αγωνιστικό παρών στην φεστιβαλική εκδήλωση την Πέμπτη 9 Αυγούστου στα Πλατάνια που στέλνει μήνυμα ελπίδας και αντοχής για τις μάχες που έχει μπροστά της η νεολαία. “Μιλάει” σε κάθε νέο και νέα που προβληματίζεται για το “τι πρέπει να γίνει για να αλλάξουν τα πράγματα” και δίνει απάντηση ότι ναι, σήμερα μπορούμε να ζούμε καλύτερα. Στέλνει μήνυμα - οδηγό για τη δράση, για την αδιάκοπη πάλη για τις σύγχρονες ανάγκες, για το πραγματικά νέο και καινοτόμο που βρίσκεται στην πολιτική πρόταση του ΚΚΕ. Στέλνει μήνυμα ότι υπάρχει η κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, με τις δυνατότητες και τα μέσα της παραγωγής στα χέρια του λαού και αξίζει να παλέψει τολμηρά και η νεολαία γι' αυτή. Γιατί η ελπίδα βρίσκεται στη σύγκρουση, στον αγώνα, στην ταξική πάλη!


“Να ζεις, να τολμάς, να προχωράς - Για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, τον σοσιαλισμό”».

 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]