«Κέντρο ανομίας» σε 2 Κλινικές, του ΠΓΝΙ ....πειθαρχικές διώξεις και τιμωρίες ....

 

........ γιατί δεν κλείνουν τις πόρτες και δεν ελέγχουν τον κόσμο, και έτσι με αυτή την  αδιαφορία τους δημιουργούν: “.. το εκρηκτικό εκείνο περιβάλλον που αυξάνει τον κίνδυνο διασποράς του ιού τόσο εντός του Νοσοκομείου όσο και στην κοινότητα με ανυπολόγιστες συνέπειες για την δημόσια υγεία..” Η απόδειξη βεβαίως των ανωτέρω συκοφαντικών καταγγελιών και ισχυρισμών περιττεύουν. 



Τί αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση-καταγγελία η ΕΝΩΤΙΚΗ AΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΓΝΙ
Τελικά η φάμπρικά που έχει ανοίξει η Διοίκηση των Αρίστων της Κυβέρνησης της Ν.Δ στο ΠΓΝΙ μαζί με τη ΔΑΚΕ δουλεύει άψογα και με υπερωρίες, αδιαφορώντας τελείως για την εξέλιξη της πανδημίας και το ηθικό των εργαζομένων προκειμένου για τη τακτοποίηση των παιδιών της. Σύμφωνα λοιπόν με το τελευταίο κατόρθωμα της (δεν τους προλαβαίνουμε πιά..!) σε ΟΛΟ το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ όλα δουλεύουν ρολόι (τα τμήματα είναι απόλυτα στελεχωμένα, υπάρχει επάρκεια υλικών, οι έλεγχοι πλήρεις και τακτικοί, το επισκεπτήριο τυπικό και όλοι με rapid, οι πόρτες κλειστές κλπ) και το «κέντρο ανομίας» εντοπίζεται ΜΟΝΟ σε 2 Κλινικές, στις Προϊστάμενες αυτών, και στον αρμόδιο Τομεάρχη, τους οποίους και τιμωρούν με πειθαρχικές διώξεις, γιατί δεν κλείνουν τις πόρτες και δεν ελέγχουν τον κόσμο, και έτσι με αυτή την  αδιαφορία τους δημιουργούν: “.. το εκρηκτικό εκείνο περιβάλλον που αυξάνει τον κίνδυνο διασποράς του ιού τόσο εντός του Νοσοκομείου όσο και στην κοινότητα με ανυπολόγιστες συνέπειες για την δημόσια υγεία..” Η απόδειξη βεβαίως των ανωτέρω συκοφαντικών καταγγελιών και ισχυρισμών περιττεύουν. 

Η Διοίκηση του ΠΓΝΙ οφείλει να γνωρίζει την διαφορά της ηγεσίας από αυτή της ηγεμονίας. Το «αυτό ξέρω- αυτό κάνω, ή αυτό μου είπαν να κάνω», δεν αποτελεί Διοικητική αρετή. Δυστυχώς στην αρχή της καριέρας της είχε κακούς συμβούλους. Κατανοούμε!

Ευτυχώς για την κοινωνία των Ιωαννίνων και μπροστά στην πανδημία, η προηγούμενη Διοίκηση είχε φροντίσει να στελεχώσει το Νοσοκομείο με υποδομές, προσωπικό, 3 έτοιμες Μονάδες Λοιμωδών, επιχειρησιακά σχέδια και την λειτουργική ένταξη του 4ου κτιρίου με 2 ΜΕΘ-Covid, αλλιώς δεν φανταζόμαστε πως θα ήταν τα πράγματα σήμερα. Φαίνεται πως, η Αριστεία και η Επιτελικότητα… ευδοκιμεί στην κυβέρνησή της ΝΔ για να την υπηρετούν και στο Νοσοκομείο μας τόσο αποτελεσματικά. 

Καλούμε την Διοίκηση του ΠΓΝΙ και την 6η ΥΠΕ να σταθεί στο ύψος της ευθύνης που επιβάλλουν οι συνθήκες σήμερα στο χώρο της υγείας πριν είναι αργά. Ας μην θεωρηθεί αδυναμία η στάση ευθύνης που κρατούμε στην κριτική μας μέχρι σήμερα στα έργα και τις ημέρες των Διοικούντων. Γιατί τελικά όσες απειλές και ανόητες διοικητικές ποινές επιβάλλονται στο ΠΓΝΙ, οι εργαζόμενοι σε αυτό το νοσοκομείο δεν πτοούνται γιατί ξέρουν την δουλειά τους, την αγαπούν και σέβονται τους συνεργάτες τους και τους ασθενείς. Σε αντίθεση δυστυχώς με την Διοίκηση του ΠΓΝΙ.   

Η όλη πρακτική τους, εξωθεί την πολιτική ζωή σε ένα κλίμα ρεβανσισμού στο οποίο η ΝΔ και η ΔΑΚΕ είναι εξοικειωμένοι, δεν ενδώσαμε και δεν θα ενδώσουμε ούτε και θα παραμείνουμε παθητικοί αποδέκτες αυτών των πρακτικών.   





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]