Μενίδι Αμφιλοχίας: Συνεχίζονται οι έρευνες και με Super Puma για τον εντοπισμό του 29χρονου μετά την έκκληση του αδερφού του

 


Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μενίδι Αμφιλοχίας και την ευρύτερη περιοχή στον Αμβρακικό, για τον εντοπισμό του 29χρονου Ευρυτάνα που αγνοείται, μετά την έκκληση του αδερφού του.

Ειδικότερα, με το πρώτο φως της ημέρας ένα ελικόπτερο της Πολιτικής Προστασίας και ένα Super Puma όργωσαν την περιοχή, ενώ από θαλάσσης σκάφη του Λιμενικού Τμήματος Αμφιλοχίας και του Λιμεναρχείου Λευκάδας, μαζί με ντόπιους ψαράδες, ιδιωτικά σκάφη και επαγγελματίες δύτες, σαρώνουν τον Αμβρακικό σπιθαμή προς σπιθαμή.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι σήμερα το απόγευμα αναμένεται στην περιοχή και σκάφος του Λιμεναρχείου Πρέβεζας για να συνδράμει στις έρευνες εντοπισμού του 29χρονου.


Ο άτυχος Τάσος Κόπανος με καταγωγή από την Ευρυτανία αγνοείται από το απόγευμα της Πέμπτης 26 Αυγούστου, όταν ενώ είχε βγει για ψάρεμα στον Αμβρακικό μαζί με ένα άλλο άτομο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έπεσε στη θάλασσα, πιθανότατα από το δυνατό μπουρίνι που σάρωσε την περιοχή και έκτοτε αγνοείται η τύχη του.



Από την πρώτη κιόλας στιγμή το Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας και οι ντόπιοι ψαράδες του Μενιδίου ξεκίνησαν τις έρευνες με σκοπό να εντοπίσουν τον 29χρονο, ενώ τις προσπάθειες συνέδραμαν επαγγελματίες δύτες και ελικόπτερο, χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα.

πηγή karvasaras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]