Zητούνται εναερίτες -Τεχνικοί τηλεπικοινωνιών

  Η εταιρεία Epirus Elettronica με έδρα τα Ιωάννινα ζητά εναερίτες κινητής τηλεφωνίας -τεχνικούς τηλεπικοινωνιών για έργα στην Ήπειρο και...

Ηγουμενίτσα:Πολιτιστικό καλοκαίρι Οι προσεχείς εκδηλώσεις


 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021

Το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας σας ενημερώνει το πρόγραμμα των προσεχών παραστάσεων :

-Τετάρτη 04-08-2021 το Σύγχρονο Θέατρο Θεσσαλονίκης  παρουσιάζει την παιδική παράσταση «Η παγωμένη Πριγκίπισσα 2»  στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Γραικοχωρίου στις 21:00, με γενική είσοδο 7€.

- Κυριακή 08-08-2021 «θεατρομουσικοπαιχνιδίσματα» από το Θεατρικό εργαστήρι Το αβγό στο Πολιτιστικό Κέντρο του Πάνθεον στις 20:30 με ελεύθερη είσοδο και συμμετοχή.

-Δευτέρα 09-08-2021 «Κύκλοι του Βασίλι Καντίνσκι» από το Θεατρικό εργαστήρι Το αβγό στο Πολιτιστικό Κέντρο του Πάνθεον στις 20:30 με ελεύθερη είσοδο και συμμετοχή.

--Τετάρτη 11-08-2021 «Φωτοπαιχνίδια» από το Θεατρικό εργαστήρι Το αβγό στο Πολιτιστικό Κέντρο του Πάνθεον στις 20:30 με ελεύθερη είσοδο και συμμετοχή.

 -Τετάρτη 11-08-2021 η Κοιν.Σ.Επ. Ομάδα Τέχνης Φάος παρουσιάζει την παράσταση «Μαργιόλα» στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Γραικοχωρίου στις 21:30, με ελεύθερη είσοδο.


Σε όλες τις εκδηλώσεις θα λαμβάνονται όλα τα εκάστοτε  προβλεπόμε-να μέτρα του ΕΟΔΥ για τον covid 19.Εφιστούμε την προσοχή σας στις οδηγίες των υπευθύνων των εκδηλώσεων(αποστάσεις, μάσκες, αντισηπτικά κλπ).

  Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα προσαρμόζεται  συμφώνα με τα εκάστοτε  μέτρα covid 19 και η ενημέρωση του κοινού  θα γίνετε  στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας, σε αφίσες, μπάνερ καθώς και από την εφαρμογή Novoville. Ανάλογα τα ισχύοντα μέτρα θα προστίθενται  αργότερα και άλλες εκδηλώσεις.Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ 

. Γιατί γεννήθηκε η Ελσα με μαγικές δυνάμεις; Ποια είναι η φωνή που την καλεί να ταξιδέψει στο άγνωστο; Γιατί επαναστατούν τα τέσσερα στοιχεία της φύσης και η Αμόρα βρίσκεται σε κίνδυνο; Μαζί με την Άννα, τον Άλεξ, τον Όλαφ και τον Σβεν, η Έλσα θα ξεκινήσει ένα επικίνδυνο και συναρπαστικό ταξίδι για το μαγεμένο δάσος για να βρει την καταγωγή της και να σώσει για μια ακόμα φορά το βασίλειο της.


Σκηνοθεσία: Στέργιος Μαδέρης

Παίζουν: Ασπασία Δήμου, Δέσποινα Τουρλακίδου, Νίκος Σιμητόπουλος, Μύριαμ Αρτζανίδου, Φωτεινή Αναστασιάδου, Στέργιος Μαδέρης
     Το 1ο Φεστιβάλ Σύγχρονων Τεχνών για παιδιά  είναι πλέον γεγονός. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η καλλιτεχνική εταιρεία ΑΒΓΟ ΑΜΚΕ .Το φεστιβάλ τελεί υπό την επιχορήγηση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
     Σκοπός του Φεστιβάλ μας είναι να ανάψουμε το πράσινο φως στα παιδιά ,να γνωρίσουν τον πολιτισμό μας και να συμμετέχουν ενεργά στις τοπικές πολιτιστικές εκδηλώσεις . Δίνουμε ευκαιρίες μάθησης σε μαθητές από δυσπρόσιτες περιοχές της ορεινής και ηπειρωτικής Ελλάδας . Πραγματικές περιπέτειες που θα τους φέρει πιο κοντά στον κόσμο της τέχνης.Θα ζωντανέψουμε εικόνες μέσα από τα βιβλία της λογοτεχνίας ,θα αποκτήσουν νέους φίλους ,θα γεμίσουν αισιοδοξία , ενθουσιασμό και ελπίδες για να συνεχίσουν να ονειρεύονται έναν καλύτερο κόσμο.
    Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του 1ου Φεστιβάλ εκτείνεται χρονικά από τις 8 Αυγούστου μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και χωρίζεται σε τρία μέρη .Τα δύο τελευταία μέρη θα υλοποιηθούν σε συνεργασία με σχολεία της Α/Βαθμιας και Β/Βαθμιας εκπαίδευσης οπότε και οι δράσεις θα ανακοινωθούν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
                                         ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΏΣΕΩΝ  ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ
ΌΛΕΣ ΟΙ ΔΡΆΣΕΙΣ ΈΧΟΥΝ ΏΡΑ ΈΝΑΡΞΗΣ ΣΤΙΣ 20.30 μ.μ. ΣΤΟΝ ΑΥΛΕΙΟ ΧΏΡΟ ΤΟΥ "ΠΆΝΘΕΟΝ". ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΈΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΗ .ΟΙ ΘΈΣΕΙΣ ΕΊΝΑΙ  ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΛΌΓΩ ΤΗΣ ΤΉΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΈΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ  ΚΑΤΆ ΤΟΥ Covid-19.ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΊ ΣΕΙΡΆ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΈΣ ΕΊΝΑΙ ΔΩΡΕΆΝ ΓΙΑ ΌΛΕΣ ΤΗΣ ΔΡΆΣΕΙΣ.
ΚΥΡΙΑΚΉ 8 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ : ΘΕΑΤΡΟΜΟΥΣΙΚΟΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ για παιδιά από 4 ετών και άνω.Τα μαγικά παντελόνια μετά  μουσικής....Αυτοσχέδιες μελωδίες και ρυθμοί από μουσικά όργανα αλλά και πολλά παιχνίδια ρόλων θα βγάλουμε από τις τσέπες των παντελονιών για να περάσουμε ένα καταπληκτικό απόγευμα.. Η Άννα Μαρία με τις μαγικές νότες και η Στέλλα με τις μεταμορφώσεις έρχονται σε ένα δημιουργικό εργαστήρι μουσικοθεατρικου παιχνιδιού.. ελατε να βυθιστουμε στον κόσμο του Ρυθμού!
Άννα Μαρία Γεωργίου -Μουσικοκινητικη
Στελλα Λενη -Θεατρικό παιχνίδι
ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ  " Κύκλοι του Βασίλι Καντίνσκι"Πως θα νιώθατε αν ζούσατε σε έναν κόσμο γεμάτο κύκλους; Μικρούς, μεγάλους, χρωματιστούς και ανακατεμένους μεταξύ τους; Ας ανακαλύψουμε πως αυτοί οι κύκλοι συνδέονται ο ένας με τον άλλο, παίζοντας και δημιουργώντας ο καθένας τον δικό του μοναδικό κόσμο από πολλούς – πολλούς κύκλους! Για παιδιά από 10 χρονών και πάνω.
Βικτώρια Γκόγκου - Ζωγραφική.  
Λένης Κωνσταντίνος. Μουσική

Τετάρτη 11 Αυγούστου  ΦΩΤΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Εάν το παιδί σας έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες και του αρέσει να βγάζει φωτογραφίες, τότε κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή του στο εργαστήρι φωτογραφίας πουείναι αφιερωμένο στον “κόσμο μέσα από ένα κάδρο“.Τα παιδιά που διαθέτουν ψηφιακή φωτογραφική μηχανή παρακαλούνται να τη φέρουν μαζί τους, ή το κινητό τους.
Χρήστος Μασούρας.

19 Αυγούστου Νέα Σελεύκεια
ΘεατροπαιχνιδιαΣΥΝΤΕΛΕΣΤΈΣ
ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΊΗΣΗΣ :.           ΑΒΓΌ ΑΜΚΕ
ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΎ :. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΟΣ : ΛΈΝΗ ΣΤΕΛΛΑ
ΒΙΝΤΕΟΣΚΌΠΗΣΗ : LORETO OYARZUM
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΦΙΣΣΑΣ : ΚΑΨΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΈΧΝΕΣ ΑΝΆ ΔΡΆΣΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΉ : ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΊΟΥ
ΘΕΑΤΡΙΚΌ ΠΑΙΧΝΊΔΙ.   : ΛΕΝΗ ΣΤΕΛΛΑ
ΖΩΓΡΑΦΙΚΉ : ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΓΚΌΓΚΟΥ
ΖΩΝΤΑΝΉ ΜΟΥΣΙΚΉ : ΛΈΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ : ΜΑΣΟΎΡΑΣ ΧΡΉΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]