Καστρίτσα-Ιωάννινα:Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους

 

Συγκέντρωση ειδών  πρώτης ανάγκης   σήμερα από τις 11 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι   για τους πυρόπληκτους από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστρίτσας .



Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο πρόεδρος κ.Νικόλαος Πανταζής 

"Θερμή έκκληση και πρόταση προς κάθε πολιτιστικό και αθλητικό φορέα της πόλης να βοηθήσουμε με τρόφιμα μακράς διαρκείας και ζωοτροφές όλοι μας την πολύτιμη προσπάθεια του Δήμου Ιωαννιτών για την αποστολή άμεσης βοήθειας στις απανταχού ανά την επικράτεια πυρόπληκτες περιοχές... Δυστυχώς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε την κατάσταση με άλλο τρόπο, έτσι λοιπόν ας κάνουμε το λιγότερο που μπορούμε σαν σωματεία μαζεύοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για ανθρώπους και ζωάκια που τα έχουν άμεση ανάγκη... τα Γιάννενα φημίζονται μέσα από την ιστορία τους για την προσφορά και τη βοήθεια σε κάθε περίσταση, καιρός να το κάνουμε ακόμη μια φορά όλοι οι Γιαννιώτες."

Παράλληλα ο κ.Πανταζής συγχαίρει τον Δήμο Ιωαννιτών και τον ΟΚΠΑΠΑ για την άμεση κινητοποίηση του   για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης  για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]