Έπεσαν όλοι να ρίξουν το ανάθεμα στον Τσιτσιπά, καλύπτοντας έτσι τα δικά τους επικοινωνιακά λάθη

 


του Αλέξανδρου Γιατζίδη, διευθυντής σύνταξης, medlabnews.gr iatrikanea


Πόσο εύκολο είναι να βρίσκουμε εξιλαστήρια θύματα; Πόσο εύκολο είναι να ρίχνουμε το ανάθεμα σε άλλους αντί να αναγνωρίσουμε τα δικά μας λάθη και να κοιτάξουμε να τα διορθώσουμε;


Είναι τρομερό πώς πριν λίγες εβδομάδες όλοι υμνούσαν τον Τσιτσιπά και αισθανόντουσαν υπερήφανοι με την κατάκτηση των τίτλων του και της 3ης θέσης στην παγκόσμια κατάταξη του Τένις και ξαφνικά επειδή είπε κάτι που δεν μας αρέσει πρέπει, όλοι όσοι εθίγησαν με αυτά που είπε, να πέσουν να τον φάνε.


Και τι δεν είπαν. Το χειρότερο ήταν και αυτό που είπε κάποιος από τους ειδικούς, τους πλέον προβεβλημένους, ότι θα πρέπει να έχει υπόψη του ότι αν αρρωστήσει θα μπορεί να κουβαλάει τα προβλήματα της νόσησης για μια ζωή. Πάλι καλά που δεν είπε ότι μπορεί και να πεθάνει!!! Έλεος. 


Όλοι εσείς που τα βάλατε με τον Τσιτσιπά μήπως θα πρέπει να σκεφτείτε τι δεν έχετε κάνει σωστά και τόσος κόσμος αμφισβητεί τα λεγόμενά σας; Και δεν είναι ένα 10% που λέγεται αυτών που αμφισβητούν τα λεγόμενά σας. Είναι πολύ περισσότερο. Ίσως το 10% να είναι οι αντιεμβολιαστές. Όμως δεν σημαίνει ότι είναι όσοι φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο ότι είναι αντιεμβολιαστές. 


Με την τρομολαγνεία και την επιστράτευση του θανάτου ΔΕΝ κερδίζονται οι άνθρωποι. Με την υποχρέωση των νόμων και την αύξηση των εμβολιασμών ΔΕΝ σημαίνει ότι έχουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι πιστέψει στα λεγόμενα των ειδικών. Απλά υποχρεώνεις κάποιον να κάνει κάτι που δεν θέλει ή δεν πιστεύει με τον κίνδυνο να χάσει την δουλειά του ή να ταλαιπωρηθεί ή να απομονωθεί.


Και φυσικά δεν πρέπει να παραγνωρίσουμε ότι ο Τσιτσιπάς είναι ένα 25χρονο παιδί. Πολλές φορές τον βλέπουμε να τα βάζει, με κακό αντίκτυπο, με τον προπονητή πατέρα του oncamera, ή να τα βάζει με αντιπάλους του αψηφώντας ότι τον παρακολουθεί όλος ο κόσμος. Αυτός είναι. Δεν παύει να είναι ένα παιδί, που έχει πετύχει το ακατόρθωτο. Αξιοθαύμαστος και έχει κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες με ό,τι κάνει. Ξαφνικά έχουν αυξηθεί όλα τα παιδιά και όχι μόνο που ασχολούνται με ένα ξεχασμένο άθλημα, το τένις. Μέχρι εκεί. 


Τι σημαίνει ότι συμμετείχε στην διαφημιστική καμπάνια του Υπουργείου; Πληρώθηκε; Ως ηθοποιός συμμετείχε ή καλύτερα την προβολή που έχει ήθελε ο διαφημιστής. Τι σημαίνει δηλαδή, επειδή κάποιος διαφημίζει ένα προϊόν θα πρέπει και να το χρησιμοποιεί; 


Αν ήθελαν να προλάβουν τον Τσιτσιπά και να μην γίνει αυτό που έγινε θα έπρεπε να τον έχουν δεσμεύσει με κάποιο συμφωνητικό και να τον υποχρέωναν να μην αναφερθεί αυθαίρετα και από μόνος του σε θέματα του εμβολίου και τον κοροναϊό. Όμως μάλλον κανείς δεν το σκέφτηκε προσθέτοντας άλλο ένα επικοινωνιακό λάθος.


Συμπέρασμα ας καθίσουν όλοι και να αναγνωρίσουν τα λάθη που έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν στην επικοινωνία. Δεν τους φταίει κανείς που υπάρχουν αμφισβητίες και φυσικά ΔΕΝ φταίει ο Τσιτσιπάς.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]