Πρέβεζα:Επιστολή στον Δήμαρχο για την έλλειψη οδικής ασφάλειας στον Λούρο


Επιστολή διαμαρτυρίας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι σχετικά με την οδική ασφάλεια στον οικισμό τους απέστειλε στον Δήμο Πρέβεζας κάτοικος της περιοχής .

Οπως αναφέρει σε αυτή οι κάτοικοι κινδυνεύουν καθημερινά αφού το χωριό είναι κομμένο στα 2 και κατά καιρούς   έχουν συμβεί πολλά ατυχήματα .Τα 2 από τα 3 φανάρια δεν λειτουργούν και από την αρχή του χωριού έως τη γέφυρα του Λούρου .

Σε κανένα σημείο όπως τονίζει δεν υπάρχει διαγράμμιση ούτε πινακίδα διάβασης πεζών ,ούτε και σήμανση για όριο ταχύτητας .

Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρονται τα κάτωθι:Θέμα: Γραφείο Δημάρχου, Επικοινωνίας και Δημοσίων ΣχέσεωνΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ   ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ 


ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΥΡΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ


ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΙΧΥΟΥΝ.

 

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΔΥΟ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ (ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ )


1)ΤΑ 2 ΑΠΟ ΤΑ 3 ΦΑΝΑΡΙΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ  ΤΟΥ ΛΟΥΡΟΥ ( ΟΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΗΜΕΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ Η ΤΡΟΧΑΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ  Η ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.


2)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΠΕΖΩΝ.

(ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΟΝΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΝΗΣΙΔΑΣ)


3)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΣΗ ΟΡΙΟΥ ΤΑΧ/ΤΑΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ


4)ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΗ  ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ Η ΔΙΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧ/ΤΩΝ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ  ΔΙΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΓΚΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΙΜΩΝ ΧΩΡΑΦΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΛΟΥΡΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΚΌΜΒΟ ΤΗΣ ΦΡΑΞΥΛΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ..( ΟΠΟΤΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΔΙΕΥΚΟΛΎΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΩΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΕΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΑΜΨΟΥΝΤΑ -ΚΑΙ Η ΣΙΝΩΠΗ- ΚΑΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ

(ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΟΦΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ   ΕΙΝΑΙ    ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ     ΕΙΤΕ Η  ΠΑΣ  Η   ΕΡΧΕΣΑΙ)


5)ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ  ΣΤΡΙΨΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ Η ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ??????

   

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΛΑ  ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ ΣΑΣ 


ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΣΑΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΦΕΚ904/9-3-2021


ΜΕ ΤΙΜΗ 

Κ.Ι 


ΤΗΛ 69....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]