Συγχαρητήρια από το Δήμαρχο Ζίτσας στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων
Μετά την ανακοίνωση, από το Υπουργείο Παιδείας, των βάσεων εισαγωγής στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης των μαθητών που πήραν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις, ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος  σε γραπτό μήνυμά του αναφέρει τα εξής : 

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων του Δήμου Ζίτσας,  αλλά και σε όλα τα Ηπειρωτόπουλα  που κατάφεραν με σκληρή και επίπονη προσπάθεια, κάτω από δύσκολες συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία,  να πετύχουν την εισαγωγή τους σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

 Εύχομαι το νέο ταξίδι της ζωής τους, που ξεκινά από εδώ και στο εξής, να είναι καλότυχο και δημιουργικό.Θέλω να συγχαρώ επίσης, τόσο τους γονείς, όσο και τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν πολύτιμοι συμπαραστάτες στον αγώνα των μαθητών, προσφέροντας τους την απαιτούμενη υλική και ηθική υποστήριξη, σε μια τόσο ιδιαίτερη και δύσκολη συγκυρία. 

Όμως και εκείνοι που φέτος δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους θα πρέπει να γνωρίζουν πως η προσπάθεια και ο αγώνας δεν σταματούν στη πρώτη δυσκολία. Η καταξίωση απαιτεί καθημερινή προσπάθεια αρκεί να υπάρχουν  φιλοδοξίες, οράματα και στόχοι που μπορούν να κατακτηθούν από κάθε μετερίζι.

Σε όλους λοιπόν,  επιτυχόντες και μη, εύχομαι  να εκπληρώσουν τις επιθυμίες τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, ο καθένας από τη δική του αφετηρία.

Καλή τύχη σε όλους.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]