ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

"Σου προσφέρω την ελληνική σημαία με όλη μου την καρδιά": Οι πυροσβέστες που προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης

 


Ο συγκινητικός διάλογος του Έλληνα πυροσβέστη με τον Ρουμάνο συνάδελφό του που προσφέρθηκε να βοηθήσει στο πύρινο μέτωπο της Εύβοιας.


Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η ανάρτηση του υπουργείου Εσωτερικών της Ρουμανίας στο Facebook με την φωτογραφία και τον διάλογο που είχε ένας Έλληνας πυροσβέστης με τον Ρουμάνο συνάδελφό του, ο οποίος προσφέρθηκε να έρθει στην χώρα προκειμένου να βοηθήσει στην κατάσβεση των πυρκαγιών και συγκεκριμένα του πύρινου μετώπου στην Εύβοια.


Πρόκειται για τον Σπύρο και τον Φλωρίν που μαζί με άλλους άνδρες και γυναίκες της Πυροσβεστικής δίνουν μάχη για να περιορίσουν τις φλόγες. Στο τέλος μιας τέτοιας αποστολής, πριν αποσταλούν σε άλλο μέρος, ο Σπύρος είπε στον Φλώριν: Ήταν τιμή μου να συνεργαστώ μαζί σου! Εκ μέρους των συναδέλφων μου, ευχαριστώ!".

"Επίσης ευχαριστούμε και ελπίζουμε να σας δούμε ξανά, αλλά σε πιο χαρούμενες καταστάσεις, όχι έτσι" απάντησε ο Ρουμάνος πυροσβέστης, ο οποίος αν και πατέρας δύο παιδιών δεν δίστασε στιγμή να έρθει στην Ελλάδα.


"Θέλω να σου προσφέρω κάτι. Είναι η σημαία της Ελλάδας. Σας την προσφέρω με όλη μου την καρδιά γιατί έχετε κερδίσει τις καρδιές μας. Παρακαλώ πείτε το και στα παιδιά σας" ανταπάντησε ο Σπύρος.

πηγή thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]