Οι νεαροί κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι. στους κορυφαίους του κόσμου!




Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησαν τα νεαρά «κουπιά» του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων που διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας. Και μπορεί να μην κατέκτησαν μετάλλια, φτάνοντας όμως μία «ανάσα» απ’ αυτά, έβαλαν μία γερή παρακαταθήκη για μελλοντικές διακρίσεις στους διεθνείς υγρούς στίβους αποδεικνύοντας ότι αποτελούν το μέλλον και την μεγάλη ελπίδα του αθλήματος.

Πιο αναλυτικά, η Κατερίνα Γκόγκου κατάφερε να φτάσει μαζί με τη Στυλιανή Νάτσιουλα στον μεγάλο τελικό του διπλού Σκιφ Νεανίδων, όπου κατέλαβαν την πέμπτη θέση με χρόνο τερματισμού 7:19.95. Αντίστοιχη εμφάνιση είχαν και οι Ανδρέας Καρέτσος και Σπύρος Γεωργίου, οι οποίοι επίσης πλασαρίστηκαν στον μεγάλο τελικό της Τετρακώπου Εφήβων, όπου κατέκτησαν την πέμπτη θέση μαζί με τους Παναγιώτη Αδάμ και Γιώργο Παπαδόπουλο σημειώνοντας χρόνο 6:14.27. Ο Ιάσονας Εξάρχου, τέλος, αγωνίστηκε στον μικρό τελικό του Σκιφ Εφήβων όπου πήρε την τρίτη θέση και την ένατη στον κόσμο.

***

Προκρίσεις στον Σχινιά για

 διεθνείς διοργανώσεις

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων δεν σταματούν εδώ, καθώς έρχονται νέες διεθνείς κωπηλατικές διοργανώσεις. Έτσι, το ερχόμενο Σάββατο στον Σχινιά θα διεξαχθούν από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία οι αγώνες πρόκρισης για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για αθλητές κάτω των 23 ετών που θα λάβει χώρα το διήμερο 4 και 5 Σεπτεμβρίου στην Πολωνία, το Πανευρωπαϊκό Εφήβων - Νεανίδων που θα γίνει 9 και 10 Οκτωβρίου στο Μόναχο και για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, το οποίο έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί 12 Σεπτεμβρίου στη Βόρεια Μακεδονία. Νεαροί αθλητές του Ν.Ο.Ι. θα διεκδικήσουν το «εισιτήριο» για όλους αυτούς τους αγώνες, στους οποίους εξάλλου παραδοσιακά λαμβάνουν μέρος κάθε χρονιά επίλεκτοι Γιαννιώτες κωπηλάτες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]